Nieuw

“Joden domineren Hollywood”

Op 6 december, 40 jaar geleden, onthult het tijdschrift Jewish Post en Opinion dat Joden de filmindustrie beheersen.

Om de feiten te verkondigen dat Joden controle hebben over zaken als de massamedia en de filmindustrie zijn zogeheten “samenzweringstheorieën”. Maar dit is iets wat Joden zelf erkennen, althans in hun eigen publicaties voor hun eigen lezers.

Al 45 jaar geleden werd Hollywood “bijna geheel” gedomineerd door Joden, waar onder andere de screenwritingindustrie een “gesloten Joodse winkel” was.

Dit onthulde de Joodse krant Jewish Post en Opinion in de Verenigde Staten, in een artikel getiteld “Jews Dominant in Hollywood” op 6 december 1974.

Het artikel onthult ook hoe joodse personages en kenmerken domineren, wat betekent dat de films typisch joods zijn of joodse belangen hebben. Zo’n interesse kan zijn om multiculturalisme en raciale vermenging voor niet-Joden aan te moedigen, wat heel gebruikelijk is in Hollywoodfilms.

Een kleine etnische groep bepaalt wat bijna de hele wereld kijkt. So what?

Het artikel “Jews Dominant In Hollywood” is echter niet het enige artikel in zijn soort.

Een ander bekend voorbeeld waarbij de Joden erkennen dat zij bepalen hoe films moeten worden geportretteerd en welke films worden vertoond, is het artikel “Jews Run Hollywood – So What?” Ook dat artikel werd gepubliceerd in een joodse publicatie – tijdschrift Moment in 1996.

Het artikel “Jews Dominant in Hollywood” erkent weliswaar de abnormale invloed die de Joden op Hollywood hebben, maar verzacht ook de joodse macht over opinievorming door te verklaren dat deze Joden in grote mate geen zelfbewuste Joden zijn.

Hieronder staat een vertaling van het artikel en het originele artikel onderaan:

Joden domineren vandaag de dag in Hollywood zoals ze deden in de kinderschoenen van deze industrie. Dit geldt voor acteurs, regisseurs en producenten.

Tom Turgend schrijft in het weekblad The Jewish Chronicle in Londen: “Over het geheel genomen,” verzekert hij, “wordt de Joodse aanwezigheid in Hollywood als een historisch feit in dit leven geaccepteerd en slechts zeer weinig mensen vinden het aantal, de invloed of het karakter van de Joden in de filmindustrie opmerkelijk.

Op de cocktailparty kan men soms het onderwerp aanraken en iets zeggen over de laatste triomf of het laatste ongeluk voor “ons volk” en zich zachtjes, maar ook terloops, afvragen of hij of zij ook een van ons is. Maar we weten allemaal dat Paul Newman, Barbara Streisand, Joel Gray, Tony Curtis, Dustin Hoffman, Kirk Douglas of Woody Allen bij ons horen.

Maar wat over de grote filmacteurs van de afgelopen generatie, hoe was Douglas Fairbank Senior? Charlie Chaplin? Charlton Heston? Hier schijnen de meningen iets anders te zijn.

Wat betreft de veilige Joden die de absolute top bereikten, noemt Turgend het volgende: Ted Ashley van de filmmaatschappij Warner Bros., Gordon T Stulberg van de filmmaatschappij 20th Century Fox, Frank Rosenfelt en Dan Melnick van de filmmaatschappij Metro Goldwyn Meyer, David Begelman van de filmmaatschappij Columbia, Lev Wasserman en David Begelman van de filmmaatschappij Columbia, Lev Wasserman en Jennings van de filmmaatschappij Universal Pictures en Charles Bloudon en Robert Evans van de filmmaatschappij Paramount”.

Met betrekking tot de producenten en de regisseurs zegt Turgend dat “de meerderheid joods is, terwijl de scenarioschrijvers in de praktijk een gesloten joodse winkel zijn, waar de joden 70-80 procent van het lidmaatschap uitmaken”.

Tendig vraagt zich dan af “Hoe joods is nu de nieuwe generatie Hollywood-joden” en citeert Charles Powell, vice-president van MGM, die zegt: “Het zijn geen zelfbewuste joden zoals 20 of 30 jaar geleden, als joods, niet in het centrum van hun leven lijken te staan”.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8203 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s