Nieuw

Hoofddoek pint met gestolen pas van bejaarde vrouw

Uit het onderzoek van de politie is inmiddels naar voren gekomen dat vlak na de diefstal een vrouw met de pinpas van de 93-jarige vrouw een geldbedrag heeft opgenomen bij een automaat in de buurt van het centrum.

De politie heeft via het NH Nieuws-programma Bureau NH de onderstaande foto verspreid van de vermoedelijke dief:

NH-Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Hoofddoek pint met gestolen pas van bejaarde vrouw

  1. Jack vanderVeen // februari 28, 2019 om 11:45 //

    De kop in die kopvod gewikkeld heeft anders veel weg van een kkop. (kerelkop)
    Of zou dat monster gender neutraal rondlopen?

    Like

  2. Je mag niet generaliseren. Maar het zijn keer op keer die getinte apen die crimineel gedrag vertonen. Geef mij maar de ouderwetse brandkast kraker. Die deed tenminste nog moeite zonder lichamelijk geweld. Daar had ik nog een soort bewondering voor. En zeker tijdens en na de crisis toen bleek wat een smeerlappen bankiers zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s