Nieuw

Hongarije slaat terug: regering Orbán waarschuwt in briefcampagne voor EU-immigratiebeleid

Orban's directe antwoord op de"Hongaarse fobie" belediging. De poster toont een Soros die achter Juncker staat. De tekst luidt: "Ook u hebt het recht om te weten wat Brussel van plan is".

De Hongaarse regering zet haar voorlichtingscampagne tegen het immigratiebeleid van de EU en het meesterbrein George Soros voort. Nu heeft de regering naar alle huishoudens een brief gestuurd waarin premier Orbán waarschuwt voor de “Brusselse bureaucraten” die “het verzet van de landen willen breken die tegen immigratie zijn”.

In de brief beschuldigt Orbán de EU ervan “niets geleerd te hebben van de verschrikkelijke terroristische aanslagen van de afgelopen jaren”. Zij wil nog meer migranten naar Europa halen. Hij noemt zeven EU-maatregelen waarmee men migranten aanmoedigt naar Europa te migreren. Zo wordt bijvoorbeeld het recht van de lidstaten om hun grenzen te beschermen verzwakt, “politieke activistische groepen” die migratie stimuleren worden financieel gesteund, terwijl de financiële steun wordt verminderd voor landen die als vijandig tegenover immigratie worden beschouwd. Migranten ontvangen ook bankpassen met krediet. Hongarije daarentegen wil “onze veiligheid en onze christelijke cultuur verdedigen”, schrijft Orbán.

De EU-Commissie reageerde onmiddellijk op de nieuwe beschuldigingen. Haar kantoor in Boedapest verwierp de beweringen van Orbán in een verklaring. Daarin werd bijvoorbeeld beweerd dat prepaid-kaarten ‘alleen’ aan asielzoekers en vluchtelingen in Griekenland zijn uitgegeven.

Vorige week had de Hongaarse regering al ernstige beschuldigingen tegen de EU geuit. De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker en megaspeculant George Soros waren te zien op posters, in krantenadvertenties en in televisiespots. Naast de foto’s stond de uitspraak: “”Ook u hebt het recht om te weten wat Brussel aan het voorbereiden is”.

Bron:

Ungarn verteidigt sich: Regierung Orbán warnt per Briefkampagne vor der EU-Zuwanderungspolitik

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongarije slaat terug: regering Orbán waarschuwt in briefcampagne voor EU-immigratiebeleid

  1. De Hongaren willen onze veiligheid en onze christelijke cultuur verdedigen en ze hebben groot gelijk… 🙂

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s