Nieuw

Geen overeenkomst tussen de VS en Noord-Korea

© White House Photo/Shealah Craighead.

Het werd geen nieuw vredesakkoord tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea toen de leiders van de twee landen elkaar ontmoetten in Vietnam. Trump had de vergadering voortijdig verlaten, zegt hij.

Op woensdag schreef de Amerikaanse president Donald Trump positieve berichten op Twitter over de Vietnam-bijeenkomst met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong Un.

Maar nu zijn zowel de lunch als de ceremonie voor het geplande vredesakkoord geannuleerd.

– We hebben een productieve tijd gehad. Maar we vonden het geen goed idee om iets te ondertekenen, zei Trump op een persconferentie achteraf.

– We zijn er letterlijk vandoor gegaan. We brachten bijna de hele dag door met Kim Jong Un, die iets van een karakter is. We hebben een goede relatie. Deze keer waren er een aantal alternatieven waar we niet voor kozen om verder mee te gaan. We zullen zien waar we belanden.

– Het waren twee productieve en interessante dagen. Maar soms moet je gewoon weggaan, zei Trump.

Volgens minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo hadden de Verenigde Staten Kim Jong Un gevraagd om meer te doen, maar hij was niet bereid om dat te doen.

Noord-Korea wil dat de VS de sancties opheffen, terwijl de Verenigde Staten willen dat hij naar behoren ontwapent.

– Ze wilden dat de sancties volledig werden opgeheven en daar konden we het niet mee eens zijn. Zij waren bereid om grote delen neer te  leggen, voegde Trump toe, erop wijzend dat men de onderhandelingen zal voortzetten.

– Noord-Korea heeft echt een enorm potentieel, zei hij over het land.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s