Nieuw

Een transgender zedendelinquent die zich richtte op meisjes in supermarkttoiletten werd na zijn veroordeling naar een vrouwengevangenis gestuurd

Foto: Screenshot/Collage

Een transseksuele zedendelinquent die in supermarkten op meisjes joeg, werd na zijn veroordeling in een alleen voor vrouwen bestemde accommodatie ondergebracht.

In maart vorig jaar dwong Katie Dolatowski, 18 jaar oud, een tienjarig meisje in een toilet, vertelde haar dat ze haar broek moest uittrekken en vertelde haar dat er buiten een man was die haar moeder zou doden. Het meisje ontsnapte.

Dolatowski had in februari vorig jaar ook geprobeerd een 12-jarig meisje in een ander toilet in Dunfermline te filmen door haar zijn telefoon over de tussenwand van de cabine te laten hangen.

Vorige maand gaf Kirkcaldy Dolatowski voyeurisme en aanranding toe en kreeg een gevangenisstraf en een tagging-bevel om te voorkomen dat ze contact had met kinderen.

Blijkbaar heeft de transpedo toch een korte gevangenisstraf gehad volgens bovenstaande bericht. Vorige maand berichtten we nog dat de rechter besloten had van niet:

Dolatowski had geprobeerd een 12-jarige te fotograferen terwijl ze een maand eerder in het nabijgelegen Dunfermline in een andere supermarkt urineerde. Maar rechter James Williamson besloot de zedendelinquent niet naar de gevangenis te sturen, maar in plaats daarvan een enkelband en een taakstraf te geven, wat volgens hem ‘zeer streng’ was.

De beste manier om herhaling te voorkomen is om echt een vrouw te maken van deze trans en zijn geval te verwijderen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (829 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s