Nieuw

De beste uitzending van Tucker Carlson ooit – KIJK !

We zijn fan hier van Tucker Carlson, zoals u waarschijnlijk al gemerkt had.

Tucker is een white nationalist, al zegt hij dat niet met zoveel woorden. En hij is ook een verklaard tegenstander van onbeperkt kapitalisme, als dat bijvoorbeeld nadelig is voor de ‘white-working class’. Zie bijvoorbeeld deze aflevering, of deze waar hij globalist shill Ben Shapiro in mootjes fileert.

Meestal tonen we slechts een fragment uit zijn show met één gast. Ik zou het terug moeten zoeken, maar ik denk dat we zelfs nog nooit een hele uitzending geplaatst hebben.

Dit keer wel, want het is genieten van begin tot eind.

Zijn inleidende monoloog gaat grotendeels over hét probleem van dit moment; de aanval op de first amendment, free speech, de vrijheid van meningsuiting.

Je kan Alex Jones een gek vinden, maar het is waanzinnig dat een man met miljoenen volgers van elk internetplatform en van elke betaalinstantie uitgesloten wordt. Hij roept niet op tot revolutie of moord ofzo. Evenzo is het waanzin dat in het VK de man, Tommy Robinson, met de derde hoeveelheid facebook-volgers in dat land, 1 miljoen, nu van bijna elk platform geschopt wordt, één dag nadat hij de BBC schandpaalt. Wat je verder ook van hem mag denken. Dat is censuur, dat is totalitair, en het is links. Bedenk goed, dat als ze dat eenmaal uitgebreid doorgevoerd hebben, er nauwelijks nog een kans zal zijn om terug te vechten. Al helemaal niet op legale wijze.

Zijn eerste gast is Don. Trump Jr.

Mooiste zin, over de democraten:

They hate Trump more than they love America

Ik kende die Don Jr. niet zo, maar dat is een waarheid als een koe.

Het grootste deel gaat over die censorship. Grote kapitalistische bedrijven hebben zich verenigd met links om de vrijheid van meningsuiting te vernietigen. De linkse oplichters van SPLC met een joodse directeur adviseren bijvoorbeeld Paypal en Twitter en You-Tube en Facebook.

So much for ‘free market and capitalism’ is freedom. Nee, dat is het niet. Het belang zal altijd zijn om geld te verdienen. Geld gaat boven mensen, of vrijheid van meningsuiting, of de white working class. Binnen de spelregels van de free market zal een groot bedrijf altijd naar een monopoliepositie streven om de winst te kunnen maximaliseren en pogen kritiek op zijn handelen te verbieden. Ayn Rand is een leugen.

Het ging ook nog even over dit:

Dat ze allebei dol zijn op Big Macs en andere junk. En dat het curieus is dat de Dems net vandaag een hoorzitting met Michael Cohen in het congres gepland en gescript hadden om van deze historische gebeurtenis af te leiden. Al heeft NK nog steeds niet zijn nukes weggedaan, en is er dus feitelijk niks gewonnen. En als ik adviseur van Kim zou zijn zou ik hem zeggen dat ie ze vooral moet houden als hij niet ook een Venezuela scenario tegemoet wil zien.

Het volgende onderwerp gaat over Alexandria Ocasio-Cortez die gezegd heeft dat het immoreel is om kinderen te nemen (commentaar van Red Elephants, video), maar ook tegen een Muur is om immigratie te stoppen. Weer ligt links in bed met de globalistische kapitalisten (al zullen ze het niet beseffen) om goedkope arbeid in te voeren. Volgens Cortez is het om het klimaat te redden.

Tot mijn grote verbazing heeft Tucker dan iemand, Ethan Bearman, gevonden die het standpunt van Cortez live wil verdedigen. Nou mag je mensen niet op hun uiterlijk beoordelen, of hun naam ‘Ethan’, maar hij ziet er uit alsof hij deel uitmaakt van een bepaalde internationale wortelloze kliek.

Tucker vraagt hem oa.: “How is it more empowering to work as a wage slave than to have children?”, vraagt Tucker, over vrouwen.

Wow, he nails it.

Waarna Ethan antwoordt: “Je bent toch voor ondernemers, dat vrouwen de kans hebben om ondernemer te worden”? Hij vergeet even dat de meeste vrouwen helemaal geen ondernemer worden maar lasser, betonvlechter, scheepstimmerman, loodgieter en rioolontstopper. Telefonistes dus.

Tucker: “Nee, ik ben voor gezinnen, kinderen. Ik heb niks tegen ondernemers, maar hoezo is het vrouwenbevrijding als ze als loonslaaf tewerkgesteld worden?”

Tucker: “De enigen die profiteren van die zogenaamde empowerment van vrouwen zijn de mensen die rijk worden van de global economy.”

Tucker is een anti-globalist.

Maar het wordt nog beter en Tucker gaat ook in op Venezuela. En hij gaat in op de oorlogszuchtige gekte van de Republikeinse senator Marco Rubio, waar Rommel hier een paar dagen geleden over berichtte.

Tucker legt uit dat Ghadafi Libië beter heeft geleid dan de Jihadi’s die het nu leiden. Dat er nu slavenmarkten zijn. Dat Ghadafi Europa beschermde tegen massale migratie. Dat de Venezolaanse interventie nog meer migratie naar de VS zal veroorzaken. Amerikaanse troepen Venezuela nooit zullen verlaten, met als ze nooit Syrië, Irak, Afghanistan of Zuid-Korea verlaten hebben.

Daarna heeft Tucker een vrouw als gast, Tammy Bruce, dat is een beetje jammer. Het was gelukkig een kort intermezzo.

Het volgende item gaat over racisme. Dat nu zelfs breien racistisch is, omdat het voornamelijk door blanken gedaan wordt. We hadden de gekte wel opgemerkt, maar we hebben te weinig tijd om alle idioterie hier te plaatsen.

En dan hakt hij ook nog even in op de transgenderoorlog tegen blanke families. En de rest moet u zelf maar bekijken.

Hadden wij maar een Tucker Carlson in Nederland. En een nationalistische partij. Eentje die opkomt voor Nederlanders. Eentje die niet met buitenlanders knuffelt op de Haagse markt, of een financier heeft die vindt dat het gewone volk naar de tuchtschool moet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on De beste uitzending van Tucker Carlson ooit – KIJK !

 1. CurvedAir // februari 28, 2019 om 10:50 //

  Helaas, video niet (meer) beschikbaar.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // februari 28, 2019 om 11:42 //

  Curvedair, deze?

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir // februari 28, 2019 om 12:35 //

  Bedankt, Jack.

  Like

 4. John Peters // februari 28, 2019 om 14:09 //

  Is het soms ((((Ethan)))) tussen haakjes?

  Like

 5. Die video was snel weg.

  Hele uitzending staat er weer als het goed is 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s