Nieuw

Britse schietbaan biedt IS-vrouw als doelwit voor training

Een Britse schietbaan wordt wereldwijd opgemerkt voor hun nieuwe doelwit met de afbeelding van IS-vrouw Shamima Begum.

De Ultimate Airsoft Range, die is gehuisvest in een schuilkelder van de Tweede Wereldoorlog onder de stad Wirral in het Verenigd Koninkrijk, levert nu een afbeelding van Shamima Begum, die onlangs haar Britse nationaliteit is ingetrokken na betrokkenheid met de terroristische organisatie IS en geweigerd wordt terug te keren naar Engeland, als doelwit voor schietoefeningen.

Een woordvoerder van de schietbaan vertelt de BBC dat het bedrijf ervoor heeft gekozen om de afbeelding van Begum aan te bieden na haar eigen uitleg dat ze geen spijt heeft van de beslissing om lid te worden van de IS. Naar verluidt is er een record-hoge vraag naar het huidige doelwit.

Het Britse parlementslid Angela Eagle, van Labour, is kritisch over het nieuwe doelwit en roept de schietbaan op om het te beëindigen.

Eagle’s kritiek stuit op vragen in de sociale media waar velen zich afvragen waarom ze eerder geen kritiek had op andere afbeeldingen die de schietbaan biedt. Naast de IS-vrouw kunnen klanten ook doelwitten kopen van Donald Trump, Adolf Hitler, Usama Bin Ladin, Kim Jong-Un, Justin Bieber, José Mourinho en Margret Thatcher.

Bron:

Brittisk skjutbana erbjuder IS-kvinna som måltavla för övning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s