Nieuw

Asielzoeker verdacht van vijf verkrachtingen in Zweeds ski-oord

Foto ter illustratie. Bron/Auteur: Samhällsnytt.

De Zweedse politie heeft na een reeks verkrachtingen in het vakantiedorp Sälen een man met een “migrantenachtergrond” gearresteerd, schrijft de lokale media.

De verkrachter werd in eerste instantie vastgehouden op verdenking van vijf verschillende verkrachtingen die plaatsvonden tussen 31 januari en 14 februari.

Na een beroep te hebben gedaan op het arrestatiebevel werden zijn aanklachten verlaagd tot twee misdaden, maar hij wordt nog steeds verdacht van de andere drie seksuele aanvallen.

De rechtbank veranderde het besluit op maandag, de officier van jusitie, Mattias Glaser verklaarde. “Hij wordt nu vastgehouden op verdenking van twee verkrachtingen, 31 januari en 14 februari. Nochtans, blijven de verdenkingen over de andere verkrachtingen bestaan”.

Glaser zei dat hij geen verdere details over de aan de gang zijnde zaak kon verstrekken.

Bron:

Invandrare misstänks för fem våldtäkter i Sälen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Asielzoeker verdacht van vijf verkrachtingen in Zweeds ski-oord

  1. Wat een smeerlap…is hij te gierig om een prostituée te betalen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s