Nieuw

Zeer gewelddadige Nigeriaanse maffia dringt nu Duitsland binnen als gevolg van de door de EU georkestreerde ‘vluchtelingen’-invasie

De Duitse federale inlichtingendienst (BND) heeft de regering van dat land gewaarschuwd in een gelekt geheim document over de groei van de “extreem brute Nigeriaanse georganiseerde misdaad” die door Duitsland waait na de massale en nog steeds voortdurende niet-blanke invasie van valse vluchtelingen in dat land.

Volgens het document, onthuld door de krant Spiegel, waarschuwde de BND dat de toegenomen instroom van “Nigeriaanse asielzoekers” die vanuit Italië naar Duitsland zijn gekomen, de belangrijkste oorzaak is van de niet-blanke misdaadplaag.

Volgens de Spiegel hebben in 2018 meer dan 10.000 Nigerianen in Duitsland “asiel aangevraagd, wat een stijging van 30 procent betekent ten opzichte van het jaar ervoor.

Deskundigen van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) en de federale politie schrijven deze ontwikkeling voornamelijk toe aan de zogenaamde “secundaire migratie” binnen Europa.

Veel Nigeriaanse indringers, voornamelijk uit Italië, waar meer dan 100.000 Afrikanen uit dat land naar het noorden trekken, en een van hun belangrijkste bestemmingslanden is Duitsland.

Het rapport zei dat criminele bendes uit Nigeria met namen als de “Supreme Eiye Confraternity” en de “Black Ax” al een structuur in Italië hebben opgebouwd en in sommige regio’s al lokale Zuid-Italiaanse maffiagroepen hebben verdreven.

In het verslag wordt er verder op gewezen dat de politiediensten in zowel Italië als Spanje deze niet-blanke bendes formeel hebben erkend als “specifieke bedreigingen” en dat hun “criminele activiteiten zich nu uitbreiden naar Duitsland”.

Foto: Voodoomarkt in Lomé, Togo. Bron: Wikimedia. Auteur: Dominik Schwarz.

De Spiegel zei dat de Internationale Organisatie voor Migratie schat dat maar liefst 80 procent van de Nigeriaanse vrouwen die Europa bereiken in de prostitutie worden gedwongen door hun mede-Afrikanen, die over hen “met behulp van voodoo-rituelen” heersen.

De BND zei ook dat Nigeriaanse handelaars van oudsher de zeeroute gebruikten om Europa binnen te vallen via het westelijk deel van de Middellandse Zee, maar nu gebruiken ze steeds meer papieren van “vluchtelingen” die al legaal in Europa zijn om anderen naar de blanke landen te smokkelen. Hoewel het BND-rapport het niet heeft toegegeven, is deze laatste truc mogelijk omdat de Europese grenswachten de Afrikanen niet uit elkaar kunnen houden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1423 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Zeer gewelddadige Nigeriaanse maffia dringt nu Duitsland binnen als gevolg van de door de EU georkestreerde ‘vluchtelingen’-invasie

 1. Jan-Willem Goverichtsig // februari 28, 2019 om 00:42 //

  Verdrag van Marrkech. Dat ik het las kreeg ik een visioen ( en daarnaast een hartverzakking)! Degenen die trouw hadden gezworen om het belang van hun volk te dienen bouwden ineens met belastinggeld grote paleizen. En in een flits was er toen een beeld van alle westeuropese zogenaamde regeringsleiders die dezelfde verbazing op hun gezicht hadden als onze vriend Ceaucescu… Voor Mau Ferkel en consorte is dat dus Neurenberg 2.0 coulance gebied .50, dat is ook goed. ( Rutte mag een kruisje bij zijn naam zetten, dan hoeft ‘ie niets te lezen waar het zijn naam onder zet ( daarom dus kl**tzak!))

  Liked by 1 persoon

 2. Het wordt dus steeds gevaarlijker hier…geen leuk vooruitzicht…mensen die misbruik maken van onze gastvrijheid jegens vluchtelingen…triest gewoon…ze moeten gewoon iedereen screenen die hier naar binnen wil…doe je dat niet, dan komt er een hoop rotzooi mee 😦

  Like

 3. Kreeg een bericht van iemand die zei dat ze vluchtelingen afpersen ,en geld afnemen ,maar dat komt hier natuurlijk eerst na 5 jaar boven water .

  Like

 4. CurvedAir // februari 28, 2019 om 11:04 //

  @Petra.

  Screenen? Je denkt nog te veel in termen die in het verlengde liggen van het belang van verkrachters en parasieten. Duur personeel (veeartsen?) aanstellen om migranten te onderzoeken, en wel op kosten van de belastingbetaler die er in de meeste gevallen ellende voor terug krijgt.

  Het experiment heeft al lang genoeg geduurd, geen Afrikaanse of Arabische migranten meer toelaten maar eindelijk eens een aanvang maken met remigratiebeleid voor het derderangs volk.

  Like

 5. @Petra

  Er zit nog een fase voor. Eerst zijn er mensen die misbruik maken van diegenen die Nederland hebben opgebouwd en gemaakt tot wat het nu is. Die gebruiken vervolgens onrechtmatig ons belastinggeld (wat bedoeld is om Nederland te onderhouden) en misbruiken dat om grote getalen aan economische gelukzoekers met een sticker ‘vluchteling’ op hun voorhoofd hier binnen te laten. Dan pas komt de fase dat die gelukzoekers zelf misbruik gaan maken van onze gastvrijheid.

  Ik begin steeds meer een voorstander te worden van het idee dat die primaire misbruikers dat expres doen en er dus een idee achter zit. Niemand die bij zijn volle verstand is doet zoiets namelijk per ongeluk. Los daarvan is het behoorlijk arrogant want wie denk jij eigenlijk dat je bent om jouw pseudo-ideële motieven aan anderen op te dringen. Als jij zo dol bent op moslims verhuis dan lekker zelf naar het midden oosten maar zadel ons niet op met jouw ellende. Dit is mijn Nederland en ik zit niet te wachten op jouw kromme, politiek gestuurde, hersenspinsels.

  Flikker lekker zelf op naar het midden Oosten en ga daar lekker in de woestijn staan met je spandoeken ‘Vluchtelingen welkom’. Nogmaals: wij willen jouw waanzin her niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s