Nieuw

Rotterdams schip gaat opnieuw migranten redden uit zee

Het schip Golfo Azzurro vaart opnieuw naar de Middellandse Zee om daar migranten in nood te redden. In de haven van Stellendam worden de voorbereidingen getroffen.

Het schip vertrekt ondanks de groeiende weerstand in Europa om bootmigranten op te vangen. Ook krijgt de bemanning de kritiek dat ze als redders juist mensensmokkelaars in de kaart spelen.

Een vertrekdatum heeft de Golfo Azzurro nog niet. Dat hangt af van de hulporganisatie waarmee het schip op dit moment in gesprek is.

RTV-Rijnmond >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Rotterdams schip gaat opnieuw migranten redden uit zee

 1. Ik vind dat deze mensen nu al vast preventief in hechtenis moeten worden genomen want zij staan op het punt om een misdaad (mensensmokkel) te begaan. Aan de ketting met dat schip!

  Justitie, waar ben je als we je nodig hebben? En waarom grijp je niet in bij échte misdaden?

  Te druk met snelheidscontroles om mensen te betrappen die 4 of 5 km te hard rijden?

  Liked by 2 people

 2. koddebeier // februari 27, 2019 om 10:53 //

  Een regering met ballen legt per direct dit schip aan de ketting en zet de kapitein en bemanning in de gevangenis !! Dat tuig !!

  Like

 3. Adriaan en consorten zien gewoon een leuk verdienmodel met veel vrije tijd en de nodige media aandacht. Follow the Money….. wie betaalt de (goede) salarissen en de exploitatie van het schip? Drie keer raden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s