Nieuw

Ouders protesteren tegen homolobby-onderwijs

"Behoud de zuiverheid en onschuld van onze kinderen", "Zeg nee tegen de seksualisering van kinderen", luidden de bordteksten toen zo'n 100 ouders onlangs op de Parkfield Community School in Birmingham demonstreerden tegen het LGBTQ-onderwijs aan hun kinderen op school. Screenshot Youtube.

Honderden ouders van kinderen op een voorstedelijke school in het Verenigd Koninkrijk protesteren tegen een homoseksuele leraar die een diversiteitsproject onderwijst. “Behoud de onschuld van onze kinderen”, eisen de ouders.

De homoseksuele leraar Andrew Moffat heeft de Britse Empire Order ontvangen voor zijn LGBTQ werk op school. Sinds 2014 voert hij een project uit met de naam “No outsiders” dat tot doel heeft “diversiteit te vieren” en “de kinderen voor te bereiden op een leven in het moderne Groot-Brittannië”.

Evenwel waardeert niet iedereen het werk van de homo-industrie. Op de Parkfield Community School in Birmingham protesteren nu honderden ouders tegen het onderwijs van de leerkracht.

– Het is goed om de kinderen respect en waarden te leren, maar het aspect van seksuele geaardheid druist tegen onze principes in, zeggen twee ouders tegen de BBC.

Een andere ouder is van mening dat het volstrekt verkeerd is om over seksuele geaardheid te praten als de kinderen zo klein zijn dat ze nauwelijks weten wie ze zijn. Anderen stellen dat de leerkracht “zijn persoonlijke meningen en overtuigingen over de algemene acceptatie van homoseksualiteit als een normaal en moreel recht promoot”.

De school is gevestigd in een gebied met gedeeltelijk een moslimbevolking, schrijft de BBC en wijst erop dat sommige ouders beweren dat het onderwijs van de leraar in strijd is met de islam.

De ouders zijn niet alleen kritisch dat de school de acceptatie van homoseksuele relaties onderwijst, maar ook genderideologie, schrijft het TV-bedrijf. Volgens de BBC hebben meer dan 400 ouders een namenlijst tegen het onderwijs van de leerkracht ondertekend.

Onlangs hadden ongeveer 100 ouders zich buiten de school verzameld, die naar verluidt meer dan 700 leerlingen zou hebben, om te protesteren tegen het homolobby-onderwijs .Een Videoclip laat zien hoe de ouders staan met borden met teksten als “Behoud de zuiverheid en onschuld van onze kinderen”, “Zeg nee tegen de seksualisering van kinderen” en “Mijn kind, mijn keuze”. Een ander beeld laat zien hoe een bordje met de tekst “Stop verwarring bij onze kinderen” op de schoolpoort is geplaatst.

Volgens de media heeft de leerkracht ook bedreigende berichten ontvangen.

– Ik heb een aantal vervelende e-mails en commentaren op Messenger ontvangen. Ik heb me erg bedreigd gevoeld, zegt hij tegen de BBC.

De leraar zou echter steun krijgen van de schooldirectie.

Volgens de krant Independence heeft de leraar een functie op een andere school opgezegd nadat moslimouders, maar ook christenen, kritiek hadden hadden geuit op zijn leer over homoseksualiteit.

De Parkfield Community School zegt, volgens Metro, dat ze geen plannen hebben om hun onderwijs te veranderen.

Bron:

Assistant head ‘threatened’ in LGBT teaching row
Mob of 100 parents gather outside school to protest against gay teacher
Gay Birmingham teacher resigns after parents complained that they did not want him to teach their children

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Ouders protesteren tegen homolobby-onderwijs

  1. Geef die leraar The British Empire Fuck Off Medaille en de zegen na.

    Liked by 1 persoon

  2. Jack vanderVeen // februari 28, 2019 om 00:03 //

    Een der bedreigingen was: “zal ik eens een echte kerel van je maken?”

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s