Nieuw

Moslim vermoordt zijn vrouw nadat ze hem beschuldigt van het verkopen van varkensvlees

Pixabay

De Belgische moslim Mokhtar Ammari heeft toegegeven zijn vrouw te hebben vermoord nadat zij hem had verweten een slechte moslim te zijn omdat hij stiekem varkensvlees verkocht aan zijn islamitische clientèle.

Maar omdat Mokhtar een winkel te runnen had en zijn varkensvlees gretig aftrek vond onder de besnedelingen, weigerde hij te luisteren naar zijn vrouw.

De moord vond plaats in de nacht van 10 op 11 februari na een verhitte discussie tussen Ammari en zijn 48-jarige vrouw Fatima Khayer, meldt Sud Info.

De man beweerde dat zijn vrouw hem tijdens de ruzie had beschuldigd van het verkopen van varkensvleesproducten in zijn winkel en dat het conflict escaleerde tot het punt waar hij met een mes uithaalde en haar doodstak.

Hij was het gezeik van zijn vrouw spuugzat. Volgens de islam moet ze haar mond houden, ook als hij varkensvlees verkoopt.

Nadat hij de 48-jarige moeder van zijn kinderen had vermoord, deed Ammari een poging om zichzelf te doden door het drinken caustic soda. En daar is caustic soda helemaal niet voor bedoeld. Je gaat er ook niet dood van, je krijgt er wel ontzettende buikpijn van.

Pascal Rodeyns, de advocaat van Ammari, beweerde dat zijn vrouw hem in het verleden meer dan eens had verteld dat hij een slechte moslim was, wat uiteindelijk leidde tot het argument en de moord.

Het zal aan de verderfelijke invloed van het feministische België gelegen hebben dat ze zich zelf ook als een slechte moslima gedroeg door tegen haar man op te staan.

Moraal van dit verhaal; moslimmigratie is voor iedereen slecht. Als Ammari in zijn thuisland gebleven zou zijn zou dit waarschijnlijk niet gebeurd zijn en zijn vrouw nog leven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Moslim vermoordt zijn vrouw nadat ze hem beschuldigt van het verkopen van varkensvlees

 1. Jack vanderVeen // februari 27, 2019 om 15:42 //

  Hopelijk heeft hij haar halal vermoord. Daar staat volgens de sharia geen straf op. Want zij was opstandig en maar (zijn) vrouw.
  Kom jongens laten we allemaal begrip voor deze zeer geëerde moslimbroeders opbrengen. En hem omarmen (in de wurggreep totdat hij niet meer ademt, de klootzak)

  Like

 2. Het leven is niet moeilijk.
  De vrouw dient naar de man te luisteren.
  De man dient naar de wormen te luisteren.
  En om de wormen te luisteren, dienen we allemaal op de knietjes te zitten met het hoofd op de grond!

  Zouden ze daarom baarden hebben?
  Zouden de wormen via de baard in het oor kruipen om de boodschap te brengen.
  “jij slaaf van alle wormen”.
  Vervolgen komt het Smuffenlied spontaan op en wordt aan de wormen gevraagd (in koor)
  waar komen jullie toch vandaan.
  Waarna misschien de wormen zeggen, uit een varken.
  Nu is het niet ondenkbaar dat ze een stuk vlees wat buiten de koelkast lag zagen bewegen,
  een stuk vlees met maden.
  Het stuk vlees was varkensvlees en de moslim die het zag gebeuren zocht de verklaring liever in iets absurds dan in een logische verklaring.
  Dat er zulke leipo’s bestaan is tot daar aan toe.
  Maar dat zulke leipo’s met rust gelaten wordt is bizar!

  Een vrouw dient niet als slaaf te worden behandeld.
  En mafketels die sprookjes boven de realiteit stellen,
  dienen gecastreerd te worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s