Nieuw

Kongolezen met IQ van 78 branden ebolakliniek plat – stoppen blanken die de epidemie bestrijden

IQ 78-stammen in de Democratische Republiek Congo hebben een van hun ernstigste aanvallen uitgevoerd op een Artsen zonder Grenzen (MSF) Ebola kliniek in Noord-Kivu, waardoor de pogingen van de blanke goeddoeners om de epidemie in het noorden van dat land in te dammen, tot staan zijn gebracht.

aangevallen ebola kliek

Volgens een verklaring die vandaag door Artsen zonder Grenzen werd vrijgegeven, werd hun “Ebolacentrum” in Noord-Kivu “buiten werking gesteld na een gewelddadige aanval” en was de faciliteit “gedeeltelijk in brand gestoken”.

De aanval had ertoe geleid dat Artsen zonder Grenzen “de activiteiten in het centrum opschortte”, een maatregel die, naar eigen zeggen, “de toegang tot essentiële gezondheidsdiensten ernstig zal beperken”.

In de verklaring van MSF staat dat “om 22.00 uur op 24 februari, niet-geïdentificeerde aanvallers het door MSF beheerde Ebola Treatment Centre in Katwa hebben aangevallen.

“Na het gooien van stenen naar de faciliteit, staken ze delen van de structuur in brand en vernietigde afdelingen en apparatuur.

“Deze aanval was traumatisch voor de patiënten, hun familieleden en het personeel dat op dat moment in het centrum aanwezig was”, aldus Emmanuel Massart, coördinator voor noodhulp van MSF in Katwa.

“We zijn erin geslaagd om alle vier bevestigde en zes verdachte patiënten te verplaatsen naar nabijgelegen behandelcentra, maar deze aanval heeft ons vermogen om te reageren op wat nu het epicentrum van de uitbraak is verlamd.

“Hoewel de redenen voor de aanval onduidelijk zijn en dergelijk geweld onaanvaardbaar is, weten we dat organisaties die betrokken zijn bij de Ebola reactie – inclusief Artsen zonder Grenzen – er niet in geslaagd zijn om het vertrouwen van een belangrijk deel van de bevolking te winnen”, aldus Meinie Nicolai, algemeen directeur van Artsen zonder Grenzen, die momenteel Noord-Kivu bezoekt.

Meinie-Nicolai

Nicolai zal natuurlijk niet toegeven waarom de lokale stamlid de MSF-klinieken aanvalt: het is omdat Congo een gemiddeld IQ van 78 heeft en de inwoners niet in staat zijn om de dimensies van het probleem te begrijpen, en dat hun gedrag de reden is voor de verspreiding van de ziekte.

In de ogen van de Kongolees “verschijnt” de ziekte pas wanneer blanke mensen aankomen en beweren dat ze de ziekte willen behandelen – en in een IQ 78 wereld vertaalt dit zich in een “begrip” dat de blanken de ziekte daadwerkelijk brengen.

Een ander rapport van NPR onthulde ook de problemen die inherent zijn aan rasverloochenende organisaties zoals Artsen zonder Grenzen die lokale mensen in dienst nemen om hen te “helpen” bij de behandeling van de uitbraak.

Volgens het NPR-rapport zetten zelfs overheidsinstellingen zoals grote ziekenhuizen geen triagetenten op om mogelijke ebolapatiënten apart van elkaar te scheiden, wat leidt tot massale kruisbesmetting.

Er zijn ook “honderden onofficiële particuliere gezondheidsvoorzieningen in dit gebied. Sommige zijn grote operaties. In veel andere gevallen is het gewoon een huis – een heel oud huis. En vaak is dat een drukbezochte woning. In één bed zitten twee kinderen.

“Je kunt mensen zien die meerdere malen dezelfde handschoenen of dezelfde apparatuur, inclusief spuiten, gebruiken. Naast de moderne geneeskunde bieden veel faciliteiten ook traditionele kuren.

“Traditionele medicijnen worden vaak verdund in water en in een beker gedaan om te drinken. Dan wordt de beker vaak niet schoongemaakt voordat deze wordt doorgegeven aan de volgende patiënt.

Dr. Cimanuka Germain van het International Medical Corps, dat helpt bij de inspanning, zegt dat privéklinieken de hulp soms tegenwerken.

Bijvoorbeeld, toen hij het personeel van een kliniek vertelde dat ze vermoedelijke Ebola-gevallen aan een hotline moesten melden in plaats van ze te behandelen, was hun reactie: “Dit is voor ons niet mogelijk”.

Die faciliteit behandelt ongeveer 65 patiënten per dag, zegt Germain. Ze wilden geen zaken verliezen.

Dan is er nog de faciliteit waar Germain dagenlang verpleegkundigen heeft getraind in het opzetten en exploiteren van een triagetent. Twee weken geleden kwam hij op bezoek voor een verrassingsbezoek.

“Een van hen was er zonder handschoenen te dragen”, zegt Germain, ongelovig zuchtend.

“We moeten ze voortdurend in de gaten houden”, zegt hij.

Daarbij komt nog de onveiligheid van het gebied, waar meerdere gewapende groepen vaak botsen met de regeringstroepen. Paul Lopodo van Save the Children – die met 39 gezondheidscentra in de uitbraakzone heeft gewerkt – herinnert zich hoe het geweld de groep in december al twee weken lang verhinderde in te checken bij één openbare kliniek.

Tegen de tijd dat ze terugkwamen, was het personeel zo uit de praktijk, zegt Lopodo, dat “we de training weer helemaal opnieuw moesten doorlopen”.

Bron:

IQ 78 Congo Tribesmen Burn Down Ebola Clinic, Halt White Attempts to Curb Epidemic

Als we ons er niet steeds weer mee zouden bemoeien zou de Afrikaanse bevolkingsexplosie zichzelf opheffen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Kongolezen met IQ van 78 branden ebolakliniek plat – stoppen blanken die de epidemie bestrijden

 1. Misschien zijn die 78’ers zo gek nog niet: Zo helpen ze actief mee aan de eliminatie van de inferieure soort. Sympathieke geste

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // februari 27, 2019 om 19:15 //

  laat de natuur maar ze beloop doen het is een bodemloze put .

  Like

 3. vonpuffelen // februari 27, 2019 om 19:34 //

  Gelijk hebben ze ondanks hun IQ, flikker die mensensmokkelaars en UN gifspuiters er maar uit.
  Ebola is een niet besmettelijke in een lab gemaakte cocktail en komt vooral uit de UN injectienaald.
  Soros had een lab in Sierra Leone dat ebola “onderzocht” en daar lag toevallig jaren geleden ook het epicentrum.

  Like

 4. vonpuffelen // februari 27, 2019 om 19:49 //

  Voor flu virus mag je ook ebola virus lezen, de propaganda werkt hetzelfde.

  https://jonrappoport.wordpress.com/category/flu/

  Like

 5. vonpuffelen, verklaar je nader. Waarom denk je dat?

  wiki: De naam ebola komt van de gelijknamige rivier in Congo (destijds Zaïre) waar in 1976 een tweede uitbraak plaatsvond en ebola voor het eerst door Guido van der Groen en Peter Piot werd herkend en aangetoond in de plaats Yambuku, gelegen op 95 kilometer van de rivier de Ebola.[1][2] De aandoening veroorzaakt een hoog sterftecijfer en er is nog geen specifieke behandeling of geneesmiddel beschikbaar tegen het virus.

  Maar dan nog, wat kun je geloven. HIV is het “man made” ? En dan waarom? motieven? Ik denk dat
  het allemaal tegenstrijdig is, maar ik denk ondanks dat die inboorlingen dan misschien een laag IQ
  hebben, het niets zegt over intuïtie, bush ervaring. In onze ogen zijn ze primitief, maar ze weten wel
  te overleven in de jungle, waar wij binnen een week doodziek zijn.

  Like

 6. vonpuffelen // februari 27, 2019 om 20:32 //

  Nog een bericht uit afrika van een paar jaar terug, toen ff een kopie gemaakt en het zal nog niet veel anders zijn.

  Ebo-LIE
  8 oktober 2014 om 17:05
  People In the Western World Need to Know What’s Happening Here in West Africa. THEY ARE LYING!!! “Ebola” as a Virus Does NOT Exist and Is NOT “Spread”. The Red Cross Has Brought a Disease to 4 Specific Countries for 4 Specific Reasons and It Is Only Contracted By Those Who Receive Treatments and Injections From the Red Cross. That is Why Liberians and Nigerians Have Begun Kicking the Red Cross Out of Their Countries and Reporting In the News the Truth. Now Bear With Me:
  REASONS:

  Most People Jump to “Depopulation” Which is No Doubt Always on the Mind of the West When It Comes to Africa. But I Assure You Africa Can NEVER Be Depopulated By Killing 160 People a Day When Thousands are Born Per Day. So the real Reasons Are Much More Tangible.

  Reason 1: This Vaccine Implemented Sickness Being “Called” Ebola Was Introduced Into West Africa for the End Goal of Getting Troops on the Ground In Nigeria, Liberia, and Sierra Leone. If You Remember We Were Just Trying to Get Into Nigeria for “Boko Haram” #BULLSHIT But That Fell Apart When Nigerians Started Telling the Truth. There ARE NO GIRLS MISSING. Global Support Fell Through the Floor, and a New Reason Was Needed to Get Troops Into Nigeria and Steal the New Oil Reserves They Have Discovered.

  Reason 2: Sierra Leone is the World’s Largest Supplier of Diamonds. For the Past 4 Months They Have Been on Strike, Refusing to Provide Diamonds Due to Horrible Working Conditions and Slave Pay. The West Will Not Pay a Fair Wage for the Resources Because the Idea is to Keep These People Surviving on Rice Bags and Foreign AID So That They Remain a Source of Cheap Slave Labor Forever. A Reason Was Also Needed to Get Troops On the Ground In Sierra Leone to Force an End to the Diamond Miners Strikes. This is Not the First Time This Has Been Done. When Miners Refuse to Work Troops Are Sent In and Even If They Have to Kill and Replace Them All, the Only Desire is to Get Diamonds Back Flowing Out of the Country. Of Course to Launch Multiple Campaigns to Invade These Countries Separately Would Be WAY Too Fishy. But Something Like “Ebola” Allows Access to an Entire Area Simultaneously…

  Reason 3: In Addition to Stealing Nigerian Oil, and Forcing Sierra Leone Back to Mining, Troops Have Also Been Sent In to FORCE Vaccinations (Deadly “Ebola” Poison) Onto Those Africans Who Are Not Foolish Enough to Take The Willingly. 3000 Troops Are Being Sent In to Make Sure That This “Poison” Continues to Spread, Because Again It Is Only Spread Through Vaccination. As More and More News Articles Are Released Like the One Above From Liberia, Informing the Populous of the US Lies and Manipulation, More and More Africans Are Refusing to Visit the Red Cross. Troops Will Force These Vaccinations Upon the People to Ensure the Visible Appearance of an Ebola Pandemic. In Addition to This They Will Protect the Red Cross From the Liberians and Nigerians Who Have Been Rightfully Ejecting Them From Their Countries.

  Reason 4: 3000 Troops….. Is Ebola Susceptible to Bullets?? Ridiculous. Last But Not Least the APPEARANCE of This Ebola “Pandemic” (Should Americans Not Catch On) Will Be Used to Scare Countless Millions Into Taking the “Ebola Vaccine” Which in Reality IS THE PANDEMIC. Already They Have Started With Stories of How It Has Been Brought Back to the US and Has Appeared in Dallas, How White Doctors Were Cured But Black Infected Are Not Being Allowed to Be Treated Etc.

  ALL That Will Do Is Make Blacks STRIVE to Get the Vaccine, Because It Appears That the “Cure” is Being Held Back From Blacks. They Will Run Out In Droves to Get It and Then There Will Be Serious Problems. With All We Have Seen Revealed About Vaccines This Year You Would Think We Learned Our Lesson. All I Can Do Is Hope So, Because They Depend Highly On Our Ignorance to Complete Their Agendas. Ask Yourself If Ebola Was Really Spread From Person to Person, Instead of Controlled Spread Through Vaccination – Then WHY Would the CDC and the US Government Continue to Allow Flights In and Out of These Countries With Absolutely No Regulation, Or At All? We Have Got to Start Thinking and Sharing Information Globally Because They Do Not Give the True Perspective of the People Who Live Here in West Africa. They Are Lying for Their Own Benefit and There Aren’t Enough Voices Out There With a Platform to Help Share Our Reality. Hundreds of Thousands Have Been Killed, Paralyzed and Disabled By These and Other “New” Vaccines All Over the World and We Are Finally Becoming Aware of It. Now What Will We DO With All This Information?

  Like

 7. vonpuffelen // februari 27, 2019 om 21:25 //

  “At the epicentre of the current Ebola epidemic is the Kenema Government Hospital in Sierra Leone, which houses a U.S. a (sic) biosecurity level 2 bioweapons research lab with links to the Bill and Melinda Gates Foundation and Soros Foundation,” reads an excerpt shared on sites like RumorMillsNews.com and BeforeItsNews.com.

  http://mcfriction.blogspot.com/2014/08/bill-and-melinda-gates-george-soros.html

  Like

 8. Jack vanderVeen // februari 27, 2019 om 23:48 //

  wanneer ik de comments hierboven vrij implementeer is mijn conclusie: binnenkort is Afrika ebola vrij!!!!! MAAR willen we dat wel? Ebola schijnt een humane manier te zijn om lage I.Q.’s op te lossen (en ook dat toevallig hogere).

  Like

 9. Waarom zouden de blanken nog gaan helpen als de lokale bevolking dat niet wil? Als je toch maar stank voor dank krijgt? Dan ben je toch wel gek als je dat nog doet?

  Like

 10. KNETTERGEK // februari 28, 2019 om 08:34 //

  Lopen deze wezens op 2 of 4 voeten, O sorry op vier die zijn een stuk slimmer.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kongolezen met IQ van 78 branden ebolakliniek plat – stoppen blanken die de epidemie bestrijden | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s