Nieuw

Jihadisten blijven aanslagen plannen in Nederland

Dat er al maandenlang geen grote aanslagen meer zijn gepleegd in West-Europa, wil niet zeggen dat er geen terreurdreiging meer is, volgens de labbekakken van de Nederlandse Veiligheidsdiensten die weer eens wat vellen papier vol scheten.

Het dreigingsbeeld in Nederland was het afgelopen jaar onrustig, schrijft de NCTV in zijn nieuwste ‘veiligheidsmonitor‘. ‘Onrustig’.

Vooral het jihadopleidingscentrum Arnhem onder de geradicaliseerde Ahmed Marcouch was vorig jaar een dreiging voor Nederland.

Dat er desondanks nog steeds een dreiging is van een aanslag in Nederland blijkt volgens de NCTV en inlichtingendienst AIVD onder meer uit het oprollen, in september, van de ‘Arnhem-groep’. Het gaat om een groep van zeven Nederlandse jihadisten die plannen smeedde voor een aanslag op een evenement.

Dat de baas van de NCTV drie dagen voor Bataclan opzichtig loog om de jihadisten vrij doorgang te verlenen, was geen belemmering om dezelfde kliek doodgravers te promoveren.

Volgens de diensten bestaat de Nederlandse jihadistische beweging uit ruim vijfhonderd personen en enkele duizenden sympathisanten.

Terwijl de jihad toch echt verplicht is voor elke moslim.

Nadat NCTV en AIVD in vorige rapporten nadrukkelijk de nadruk hadden gelegd op het gevaar van ‘extreem-rechts’ trekken ze nu hun keutel weer grotendeels in.

Hooguit is er een verdwaalde eenling bereid tot geweld, meldt de Stentor.

De NCTV maakt zich ook zorgen over de ontwikkelingen binnen extreemrechts. Door de toenemende (politieke) polarisatie in Nederland groeit de kans dat een eenling uit die kringen overgaat tot geweld. ,,Het gevaar dat uitgaat van de lone actor bij de toepassing van rechts‐terroristisch geweld is in Nederland inmiddels belangrijker dan de dreiging van geweld door grotere groepsverbanden.’’

Waarom zitten we opgescheept met dit soort overbetaalde ambtenaren die alleen maar rapportjes tikken om hun eigen baan te rechtvaardigen, terwijl we 2 miljoen radicale moslims in ons land hebben en er nog miljoenen geweldbeluste negers aan komen.

Ontsla ze. Stuur ze naar Oost-Drenthe. Laat ze de grond omspitten. En als ze klaar zijn nog een keer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Jihadisten blijven aanslagen plannen in Nederland

 1. Ik hoop intens en met heel mijn hart dat er nooit een aanslag in Nederland zal plaats vinden maar het zou voor de ‘bewustwording’ niet slecht zijn als er ook hier eens wat Jihadslachtoffers zouden vallen hoewel de echte diehards van ‘het spandoeken met ‘vluchtelingen welkom’ niveau’ zich zelf natuurlijk dan nog steeds blijven wijs maken dat ‘het allemaal wel meevalt’, dat het komt omdat die vluchtelingen tot wanhoop zijn gedreven, dat ze daardoor verward zijn geraakt, en dat we daarom eigenlijk alleen maar medelijden met ze moeten hebben, dat niveau dus en dus totaal vervreemd van de werkelijkheid. Desondanks blijf ik hopen dat het nooit gebeurt.

  Like

 2. H. Schwarz // februari 27, 2019 om 13:26 //

  Gewoon hetzelfde, als dat in Israël gedaan wordt met een aanslag!
  Bij een aanslag de gehele familie uitzetten naar land van herkomst en daar in Israël slopen ze direct het huis ook.
  Dit is de enige mogelijkheid dit gevaar en ontsporing van jihadisten binnenonze democratie terug te dringen.

  Like

 3. 1 bang makerij, 2 ze weten verdomd goed wat ze doen, 3 het word goed betaald. 4 zijn diezelfde gasten die opgehangen moeten worden die zich chef van… minister van…. enz.
  het kwaad zit ten eerste onder ons eigen volk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s