Nieuw

CDU Rijnland-Palts: SPD tot aan de nek in Antifa moeras

De "vredestichters" van Antifa.

De CDU in Rijnland-Palts beschuldigt de SPD van ernstige betrokkenheid in linkse extremistische kringen. Dit werd voorafgegaan door onthullingen over connecties van SPD politici en leden met Antifa.

De CDU in Rijnland-Palts beschuldigt de SPD in Rijnland-Palts van betrokkenheid bij Antifa. “Kameraden uit Rijnland-Palts zitten tot aan hun nekken in het Antifa moeras”, vertelde de CDU-secretaris-generaal van Rijnland-Palts, Christoph Gensch, de “Welt“.

Een eenvoudige afstand door de nationale SPD is niet langer voldoende. De betrokkenheid van de SPD in extreme kringen buiten het democratische spectrum is enorm”.

De SPD gaf commentaar op de beschuldigingen aan de krant:

Sociaal-democraten zijn altijd ook antifascisten. Dit heeft absoluut niets te maken met gewelddadige botsingen tussen individuele antifascistische groepen tijdens sommige demonstraties.

Dit werd voorafgegaan door berichten in de “Allgemeine Zeitung” over de deelname van SPD-politici aan demonstraties tegen vermeend rechts-extremisme. De krant meldt dat sociaal-democraten zoals de SPD-burgemeester van Wörth, Dr. Dennis Nitsche, de Jusos Südpfalz, de Groenen en de linkse partij “verenigd waren met verschillende antifagroepen” in de alliantie “Kandel tegen Rechts”.

Tijdens een demonstratie in oktober begroette burgemeester Dennis Nitsche de deelnemers met de woorden: “Welkom, iedereen die er is, welkom bij de Antifa, welkom bij de Groenen, links, de Partij en mijn SPD”. De fractievoorzitter van de SPD, Alexander Schweitzer, en andere parlementsleden van de SPD waren ook bij de demonstratie betrokken.

Verder zijn er volgens “AZ” SPD-leden en politici die actief zijn in linkse extremistische internetfora of Facebook-groepen en regelmatig artikelen schrijven. SPD-aanhangers nemen onder andere op de Facebook-pagina van de “Kurpfälzisch Kurfürstlichen Antifa” (KKA) deel aan de aansporingen tegen politie, staat en justitie en aan de “nazi generalisaties” tegen politieagenten, waarvan Holger Heim, voormalig voorzitter van de SPD-districtsvereniging Rijn-Neckar, de belangrijkste actor is.

Er zijn ook een aantal sociaal-democraten in Rijnland-Palts die behoren tot de antifascistische Facebook-groep “Red Raven”, die ook wordt gebruikt om te hetzen tegen de politie en de staat. De “Red Raven” blog wordt gerund door een SPD politicus uit Jockgrim.

Sinds een Afghaan een jaar geleden het jonge meisje Mia in Kandel doodde, zijn er regelmatig protesten van burgers geweest. De alliantie “Kandel tegen rechts”, die in de buurt van Antifa ligt, heeft zich georganiseerd als een tegenhanger van deze burgerprotesten.

Bron:

CDU Rheinland-Pfalz: SPD steckt bis zum Hals im Antifa-Sumpf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Trackback / Pingback

  1. CDU Rijnland-Palts: SPD tot aan de nek in Antifa moeras | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s