Nieuw

Bijna niemand wil een feministische “Captain Marvel” zien – filmsite sluit zijn rating

De aankomende superheldenfilm “Captain Marvel” heeft al zware kritiek gekregen voordat deze überhaupt naar de bioscoop kwam. Dit was het moment waarop velen kritisch reageerden op de feministische uitspraken van de hoofdrolspeelster.

De filmsite Rotten Tomatoes laat de lezers niet langer stemmen over de verwachtingen voor de komende film “Captain Marvel”. Dit omdat velen “verkeerd” hebben gestemd en vanwege een campagne van de mainstream media. De film “wil ik zien”-percentage was op een recordlaagte van 29 procent, waar 0-59 procent telt als”rotten”.

De reden waarom filmfans de film hebben weggestemd nog voordat deze werd uitgebracht, is te wijten aan de eerder gedane feministische verklaringen van de hoofdrolspeelster Brie Larson in combinatie met dat ze een uitgesproken feministische activiste is, die velen als een stellingname van de kant van Disney zien.

Brie Larson, die “Captain Marvel” speelt, verklaarde onlangs dat ze had geconstateerd dat de critici van haar vorige films “overwegend witte mannen” zijn en dat ze in plaats daarvan wil zien dat haar filmfans meer “inclusieve” zijn, namelijk vrouwen, gekleurden en interracialen.

In de commentarensectie op de Rotten Tomatoes-site hebben filmfans geageerd op de feministische verklaringen van Larson. “Larson heeft het heel duidelijk gemaakt …. blanke mannen hoeven de film niet te bekijken”, schrijft een van hen. “Het voelt alsof de aartsvijand van Captain Marvel niet Scroll is, maar ik ben”, schreef een ander.

Na de kritiek heeft Larson haar keutel ingetrokken en beweerde dat ze niet minder blanke mannen wil zien, maar alleen maar anderen wil includeren. Tegelijkertijd roepen de mainstream media nu mensen op om de film te bekijken, zodat “georganiseerde trollen” en “haatdragende mensen” niet zullen slagen.

De term “georganiseerde trollen” wordt vaak gebruikt als een omschrijving voor mensen die “verkeerd” denken. Toen de vreselijk politiek correcte film “Star Wars: The Last Jedi” door fans werd afgekraakt, beweerden de media dat het allemaal werd georkestreerd door “Russische trollen”. De waarheid is echter dat veel fans van mening zijn dat Disney met zijn politieke agenda over feminisme en multiculturalisme Star Wars heeft vernietigd.

Bron:

Rotten Tomatoes Disables Negative Pre-Release User Reviews for Captain Marvel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s