Nieuw

“Vluchtelingen” die voor hun leven zijn gevlucht – gaan vaak op vakantie naar huis

Wanneer eenmaal de verblijfsvergunning is verleend, beginnen “vluchtelingen” terug te keren naar het land dat zogenaamd levensbedreigend voor hen zou zijn – naar hun familieleden of gewoon op vakantie.

De “vluchtelingenbijdragen” die de Noorse belastingbetalers en het zogenaamde Noorse “oliegeld” hebben afgedragen aan de staat gaan grotendeels naar de financiering van de vluchtelingenindustrie.

De meeste van deze “vluchtelingen” hebben geen werk en zijn ook niet op een andere manier in de Noorse samenleving geïntegreerd.

“Het is niet eenvoudig om een baan te krijgen als je geen opleiding hebt, misschien zelfs analfabeet bent. En het kost veel tijd om deze situatie te veranderen.”

Het commentaar komt van Christopher Jarnvall, die het NB Nyhetsbyrån leidt. Hij is van mening dat de meeste “vluchtelingen” naar Zweden of Noorwegen willen gaan om heel andere redenen dan om hun leven te beschermen.

Tegelijkertijd doet de leugenpers er alles aan om allerlei mythes over de “zielige” mensen op de “vlucht” in stand te houden waar we de “verantwoordelijkheid” voor zouden hebben om “om humanitaire redenen te beschermen”, zegt Jarnvall.

In december publiceerden de Noorse Aftenposten statistieken met enkele cijfers over luxe-migranten die parasiteren in Noorwegen:

 • Van de Somaliërs die “voor hun leven zijn gevlucht” naar Noorwegen, keert 24 procent regelmatig terug.
 • Van de Irakezen die “voor hun leven zijn gevlucht”, keert 71 procent vaak terug.
 • Van de Iraniërs die voor hun leven “gevlucht” zijn, reist 55 procent terug.
 • Van de Eritreeërs die “voor hun leven zijn gevlucht” reist 12 procent terug.
 • Van de Afghanen die “voor hun leven zijn gevlucht” reist 40 procent terug.

Jarnvall merkt op dat Afghanistan in Zweden als gevaarlijk staat genoteerd, maar niet in Noorwegen:

Afghanistan is blijkbaar minder gevaarlijk voor Afghanen uit Noorwegen dan voor hun landgenoten in Zweden. Want volgens Zweedse activisten word je vermoord als je teruggestuurd wordt…

Het onlangs door de VN aangenomen globale kader voor veilige, ordelijke en regelmatige migratie – de zogenaamde migratieovereenkomst – die zowel de Noorse als de Zweedse regeringen hebben ondertekend, vormt een basis voor nieuwe migratieconcepten.

Het is niet langer nodig om uit een gebied te “vluchten” om naar Noorwegen of Zweden te kunnen verhuizen. Migratie wordt steeds meer een “mensenrecht”.

Daarmee vervalt ook de kritiek op “vluchtelingen” die met hun gratis belastinggeld op vakantie naar huis gaan. “Vluchtelingen” zijn met de nieuwe -maar eerlijker – definitie niet meer gevlucht, maar alleen maar verhuisd.

Bron:

Flyktet fra krig til Norge – men mange reiser ofte tilbake til hjemlandet
De ’flydde för sina liv’ – men reser ofta tillbaka till hemlandet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on “Vluchtelingen” die voor hun leven zijn gevlucht – gaan vaak op vakantie naar huis

 1. we weten toch dat we van alle kanten in de maling worden genomen, ik kan niet eens een dagje Apenheul, hoe komen die lui aan het geld, ja van ons althans onze gestoorde regeringen
  op vakantie geweet naar je gevaarlijke thuisland bij terug keer in onze landen niet meer binnen laten

  Liked by 1 persoon

 2. ik weet niet wie wat en waar maar er wordt gewoon iemand in de fik gezet

  Like

 3. koddebeier // februari 26, 2019 om 16:37 //

  Na hun vakantie niet meer het land in laten,zou een mogelijkheid zijn voor een land met echte grenzen, maar ja met dat EU zooitje ben je geen land meer en rent elke ongewenste oplichter of crimineel zo het land binnen !

  Like

 4. trebor2110 // februari 26, 2019 om 16:43 //

  hij is al wat ouder maar Putin slaat hier Rutte even hard onderuit

  Like

 5. trebor2110 // februari 26, 2019 om 17:09 //

  Like

 6. en domme europese landen laten dit al slapend toe, totdat ze dadelijk met een schok ontwaken. maar dan is het al te laat

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s