Nieuw

Student geschorst voor gedachtemisdaad

Een Britse tiener beweert dat hij is geschorst van de universiteit omdat hij halal-slacht “onmenselijk”noemde en zei dat immigranten geen gratis gebruik van de National Health Service (NHS) zouden moeten kunnen maken volgens Breitbart, en hij mag niet terugkeren, voordat hij een gedragsovereenkomst ondertekent en diversiteitsindoctrinatietraining ondergaat.

UKIP-activist Sebastian Walsh, 19 jaar oud, stond kritisch tegenover “islamisering”, halal-slacht en de behandeling van vrouwen door shariarechtbanken in klassendiscussies aan de Universiteit van Central Lancashire (UCLAN) – en werd door zijn eigen docenten aangegeven bij de universiteit en werd als gevolg daarvan geschorst, volgens MailOnline.

“Het enige wat ik deed was mijn mening geven tijdens debatten over immigratie,” zei de tiener die kennelijk niet wist dat er maar één mening is toegestaan in deze ‘diverse’ wereld.

“UCLAN is er trots op een campusgemeenschap te mogen ontvangen die bestaat uit vele culturen, geloofsovertuigingen, nationaliteiten en overtuigingen”, aldus een woordvoerder van de universiteit in reactie op de controverse rond de schorsing.

Mits die vele overtuigingen maar niet afwijken van de ene toegestane overtuiging.

“Het waardeert deze rijke diversiteit en neemt serieus zijn verantwoordelijkheid om een veilige en gastvrije omgeving te bieden voor iedereen [en] bevordert een wettig, open debat, de discussie over verschillende meningen en academische vrijheid en heeft robuuste procedures om ervoor te zorgen dat dit kan plaatsvinden,” voegden ze eraan toe – maar ging vervolgens verder met te zeggen dat Walsh’s “beledigende en ongepaste opmerkingen” onaanvaardbaar waren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Student geschorst voor gedachtemisdaad

 1. Diversiteitindoctrinatietraining, prachtig woord.

  Liked by 1 persoon

 2. bedonderde burger // februari 27, 2019 om 08:30 //

  Dit is gedogen zonder zelf gedoogd te worden, maar probeer met deze stelling maar een door te dringen bij de gestoorde ‘linkse’ en ‘progressieve’ geesten, die als spinnen in een web de hele maatschappij op DDR wijze zitten te verkankeren.

  Like

 3. hoe groot is de schade aan de natuur door immigratie?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s