Nieuw

Personeel asielzoekerscentra voelt zich onveilig: agressie en geweld nu structureel

Ze worden verbaal of fysiek bedreigd en zijn getuige van geweld, soms met messen, tussen bewoners onderling. ,,Het waren incidenten, maar het lijkt nu structureel te worden.”

Dat blijkt uit meer dan zestig klachten die de afgelopen twee weken binnenkwamen bij het meldpunt voor ‘onveilige werksituaties op azc’s’ van vakbond FNV. Het personeel van het COA, dat de asielzoekerscentra runt, meldt onder meer vechtpartijen met messen tussen bewoners onderling, drugshandel en intimidatie van werknemers en andere azc-bewoners. De meldingen komen uit azc’s door het hele land.

Brabants Dagblad >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Personeel asielzoekerscentra voelt zich onveilig: agressie en geweld nu structureel

 1. Jack vanderVeen // februari 27, 2019 om 08:52 //

  Apen kennen een strenge hiërarchie.
  Negers daarentegen, in West-Europa althans, kennen die juist niet zo sterk, waardoor niemand deze apen in toom kan houden. aanpappen en nathouden is de benadering van de SOFTsector, maar die methode helpt juist absoluut NIET.

  Like

 2. Wen er maar aan linkse deugdiversiteitindoctrinatiemafklappers, het was toch in de meeste gevallen een roeping om zo’n felbegeerde baan bij een van de vele COA instellingen te bemachtigen, nu de realiteit en de volle omvang van het moslimtuig de revue passeert, zijn jullie geschokt, ontdaan, onthutst van de felheid van de monomaniakale cultuur uitbarstingen van deze lieden. Nu vragen jullie massaal geestelijke en fysieke hulp van een uiterst linkse draaideur organisatie FNV bondgenoten. Wie er ook mocht schuil gaan achter het alias van Mohammed Rasoel, deze schrijver had toendertijd gelijk en nu blijkt in mijn visie dat hij het grootste gelijk van heel Nederland heeft, zijn boek – De ondergang van Nederland, Land der naïeve dwazen.

  http://www.opengeesten.nl/articles/pdf/De_ondergang_van_Nederland.pdf

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s