Nieuw

Islamitische Universiteit van Europa ten onder door massale fraude en bestuurlijke chaos

”De allerlaatste dag is aangebroken voor de omstreden Islamitische Universiteit van Europa in Rotterdam. De failliete school gaat vandaag ten onder aan een lange lijst met problemen.”

”Miljoenenfraude, ruzies, een sfeer van achterdocht, bestuurlijke chaos en grote financiële problemen. Het ging al een tijd niet zo goed met de islamitische hogeschool aan de Rotterdamse Stratenweg, die zo’n honderd studenten telt.

De Islamistische universiteit van Europa aan de Statenweg is al enkele jaren in opspraak, onder meer vanwege belastingfraude. Begin deze maand werd de school failliet verklaard, nadat onbetaald personeel naar de rechter stapte. Er was een uitweg indien de school zich verzette en een financier vond maar het bleef te stil.”

AD >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Islamitische Universiteit van Europa ten onder door massale fraude en bestuurlijke chaos

 1. Jack vanderVeen // februari 26, 2019 om 22:59 //

  Een echte islamitische schoolleiding dus.
  In andere landen, ook moslimlanden, is het niet anders.
  Flessen en chaos creëren, dat is wat ze kunnen.
  Oh ja, en af en toe barst er een bom.

  Like

 2. Like

 3. Alphons Mantel // februari 27, 2019 om 08:44 //

  Waarom zou je studeren op een anoniem sprookjesboek (Koran) ? dat is geheel onwetenschappelijk

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s