Nieuw

Gewonde bij schietpartij door getintiër in Arnhem-Zuid

Bij de zoektocht naar de verdachten zijn een politiehond en een helikopter ingezet. Ook rijden er volgens een verslaggever van Omroep Gelderland in de buurt zo’n tien politiewagens rond en controleren agenten auto’s die de wijk uitrijden.

De politie zegt dat een van de daders een getinte man met een gezet postuur is.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Gewonde bij schietpartij door getintiër in Arnhem-Zuid

 1. Jack vanderVeen // februari 26, 2019 om 07:41 //

  En de andere(n)?
  De andere(n) zijn niet getint (maar zwart). 😂😂😂

  Like

 2. CurvedAir // februari 26, 2019 om 09:41 //

  Nou, dat zal de zoektocht van de politie wel bespoedigen, want heel Arnhem is inmiddels verzadigd met volgevreten criminelen met een verdacht kleurtje.

  Like

 3. CurvedAir // februari 26, 2019 om 09:46 //

  Veelzeggend, dat de ‘burgemeester’ van Arnhem aan het signalement voldoet.

  Nederland is één grote klucht geworden.

  Like

 4. Lang leve de import van moslims getint en zwart ,de zielige mensen die wij europeanen toch moeten helpen.Ze helpen ons ook ,wacht maar!!brengt ons armoede en criminaliteit en moord.lang leve onze politiek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s