Nieuw

Facebook account Tommy Robinson verwijderd wegens ‘de-humaniserend’ en ‘geweldsoproepend’ taalgebruik

”Facebook heeft het account van de Britse anti-islamactivist Tommy Robinson verwijderd. Volgens het techbedrijf heeft hij de grenzen van de vrije meningsuiting overschreden. Robinsons account is ook niet meer te zien op Instagram, dat eigendom is van Facebook.

In een verklaring zegt Facebook dat het bedrijf de grens tussen vrije meningsuiting en haatzaaien goed in de gaten houdt en er veel waarde aan hecht dat normen worden nageleefd. “Tommy Robinsons Facebook-pagina heeft deze normen herhaaldelijk overschreden, door materiaal te posten waarin de-humaniserende taal wordt gebruikt en waarin wordt opgeroepen tot geweld tegen moslims.”

NOS >>

Ja, hij had 1 miljoen volgers op Facebook en bracht gisteren een documentaire uit over de FakeNews BBC, de sanctie volgt onmiddellijk. Van twitter was hij al verbannen. Hij is nu effectief digitaal vermoord.

Wat mooi he, een vrije open samenleving, die ook nog eens een democratie is.

Vergeet niet te stemmen in maart  en mei.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Facebook account Tommy Robinson verwijderd wegens ‘de-humaniserend’ en ‘geweldsoproepend’ taalgebruik

 1. Mensen steun deze man en stop met facebook ,wees solidair ,enlaat deze linkse bende het lazerus krijgen

  Like

 2. Facebook is er niet voor mij,ons en niet voor het vrije woord of vrije mening maar in dienst van Anti-Democratie figuren behorende bij de Multinationals,Dictators,Valse Regeringsleiders,EU en ander schorem wat de Wereldburgers als slaven willen behandelen daarvoor Poltie,leger,maffia,geloven,ras enzv gebruiken om de mensheid te beheersen en te misbruiken uit puur EGOISME,en hebben ten koste van alles miljoenen slachoffers gemaakt of hebben schuld daaraan.
  Heel Europa moet opstaan tegen deze georganiseerde misdaad wat ZIJ REGEREN NOEMEN

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Like

 5. Republikein // februari 27, 2019 om 09:58 //

  Was te verwachten, wie zit te wachten op dat medium, allemaal vrienden en niks voor mij, zware van Nelle is mijn vriend.
  Erg he!

  Liked by 1 persoon

 6. Ik geef de voorkeur aan Zilver Zware Shag. Helaas ben ik ooit lid geworden van Twitter maar doe daar tegenwoordig niets meer mee. Aan facebook ben ik al helemaal nooit begonnen.

  But hey Tommy, join us here, Here those left fascists don’t bother you.

  Like

 7. trebor2110 // februari 27, 2019 om 22:18 //


  Sign up at http://www.globalaim.co.uk so I can contact you when I eventually get deleted.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s