Nieuw

EU gaat illegale migratie veranderen in “humanitaire visa”

De Europese Commissie zal een nieuw wetsvoorstel indienen ten gunste van een ‘Humanitair visum’ waarmee migranten legaal de EU kunnen binnenkomen om asiel aan te vragen, waardoor scheidslijnen tussen migranten en vluchtelingen worden uitgewist.

Ongeveer 90 procent van alle zogenaamde ‘vluchtelingen’ komen volgens het Europees Parlement illegaal de EU binnen. Met dit voorstel willen de EU-landen een einde maken aan de mensenhandel.

Om veiligheidsredenen en om er zeker van te zijn dat alleen vervolgde personen daadwerkelijk profiteren van de hulp van nationale en internationale databanken zal het ‘Humanitair visum’ volgens de afgevaardigden een achtergrondcontrole omvatten.

Aanvragers kunnen hun asielaanvraag elektronisch of via schriftelijke formulieren indienen bij de ambassade en consulaten van de EU-lidstaten.

Ondertussen zijn er geen veranderingen openbaar gemaakt om verdere illegale binnenkomst tegen te gaan of om de reeds bestaande asielaanvraagstroom te beperken.

In Duitsland is het aantal asielaanvragen sinds januari met 62 procent gestegen. Van de 17.051 aanvragen uit voornamelijk Syrië, Irak en Nigeria werd elke derde persoon erkend als vluchteling.

De lidstaten hebben 15 dagen de tijd om aanvragen goed te keuren of af te wijzen. Aanvragers hebben dan het recht om afgewezen aanvragen aan te vechten.

De Europese Commissie heeft met een meerderheid van 429 vertegenwoordigers voor, 41 onthoudingen en 194 tegen gestemd.

Bron:

EU-Parlament fordert humanitäre Visa
EU to change illegal migration to ‘Humanitarian Visas’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on EU gaat illegale migratie veranderen in “humanitaire visa”

 1. Jack vanderVeen // februari 26, 2019 om 12:55 //

  niet geschoten is altijd mis.
  het word tijd dat we tezamen op schietcursus gaan, anders komt er geen eind aan zo.
  die europese gekte, om van die zwarte parasieten en aziaten te blijven importeren, blijft maar aanhouden

  Like

 2. Graag even de kop van het artikel aanpassen: Visa is het meervoud van Visum, dus visa’s is dubbelop.

  Like

 3. Wacht even, wat is er gebeurd met al die andere smoezen, je weet wel, vluchteling, oorlogsvluchteling, klimaatvluchteling, cultuurverrijking, arbeidsmigratie, gezinshereniging, Kinderpardon en de laatste smoes, vacature-oplossers en vergrijzingsbestrijders. En nu dus humanitaire visa als smoes om heel Afrika hier heen te halen?

  Kunnen jullie van de EU niet gewoon humanitair gaan zijn in Afrika zelf? Want wij willen die humanitaire waanzin niet hier hebben. Ga zelf maar lekker snoepreisjes maken op kosten van de belastingbetaler naar Noord-Afrika.

  Wat is het toch fijn om humanitair te zijn.

  Flikker toch op me je onzin, jullie zijn zelf net zo humanitair als een mierenhoop.

  Liked by 1 persoon

 4. Jammer dat de ontwakening zo langzaam hier in nederland gaat. Inmiddels is het centrale bankiersysteem vervangen. We gaan terug naar goud en zilver. Zimbabwe en china staan klaar de markt hiermee volledig te dekken. America heeft goud en europa ook. Onze leiders zijn op de hoogte en in paniek. De europese unie is illegaal en zal uiteenvallen.

  De oorlog is over. Trump heeft de laatste vredesonderhandelingen momenteel en naar verwachting zal voor april een hele grote onthulling plaatsvinden. Dit is werkelijk lieve mensen de tijd van ons leven die nog vele eeuwen besproken gaat worden.

  We staan aan de vooravond armoede en ongelijkheid uit te bannen. Daarmee een start te maken, in een wereld van waarheid in plaats van een leven in leugens. Heb geduld ook bovengenoemde komt goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s