Nieuw

Etnische zuivering – blanke Vlamingen nu in de minderheid in Antwerpen

De stad Antwerpen heeft een historisch kantelpunt bereikt: voor het eerst zijn er meer inwoners met migratieachtergrond dan zonder. De cijfers zijn vooral beïnvloed door de jongeren. Drie kwart van de nul- tot tienjarigen heeft ouders die niet van Belgische herkomst zijn.

Op dit moment is 49,9 procent van die Antwerpenaren autochtoon. Dat betekent dat meer dan de helft van ’t Stad op dit moment allochtoon is (mensen met een andere nationaliteit, genaturaliseerde “nieuwe Belgen” en personen van wie een of beide ouders een andere nationaliteit heeft). De allergrootste groep is van Noord-Afrikaanse herkomst.

VRT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (912 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Etnische zuivering – blanke Vlamingen nu in de minderheid in Antwerpen

  1. syberspees // februari 26, 2019 om 20:00 //

    Dit is toch om te janken!

    Like

  2. Wim Vreeswijk // maart 2, 2019 om 09:52 //

    In Utrecht heeft 57,6 een westerse of niet westerse achtergrond. Vandaar dat het nu vrijwel vechten tegen de bierkaai is met al die landverraders in ons land.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s