Nieuw

De politie is echt volkomen totaal en compleet nutteloos

Een aanfluiting, een schande, een gevaar voor het volk en het land.

Ze hebben een hond, waarschijnlijk een taser, pepperspray, een gummiknuppel, en een pistool.

In plaats van die dingen te gebruiken zetten ze een vrouw in. En daar heb je precies helemaal niks aan zoals te zien is in het volgende filmpje:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De politie is echt volkomen totaal en compleet nutteloos

  1. Het politie apparaat is niet nutteloos. Maar het rechterlijk apparaat daar achter. Ik denk dat hun handen vaak genoeg jeuken en af en toe ook meer gebruik willen maken van hun geboden middelen. maar in hun achterhoofd spookt dan weer de gedachte dat zijn verdachte worden. Ze moeten die rechters gewoon allemaal ontslaan en hardliners neer zetten. Moet je kijken hoe snel er harder wordt ingegrepen. En zeker tegen dat getinte tuig.

    Like

  2. juist Stef, zo is dat, maar vergis je niet in de zwakheid van de “politie” ZE zijn niet getraind!
    Patat en bier pensen zou ik haast zeggen. Ik zou ze wel eens een jaar onder mijn hoede willen brengen, trainingskamp. En vrouwen politie hebben in het “straatwerk” niks te zoeken, basta.
    Zet er wat groene baretten commando’s op, meer naar mijn smaak. Echte kerels.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s