Nieuw

China heeft nu 1 miljoen moslims in heropvoedingskampen

China is het moeilijkste land ter wereld geworden voor moslims om in te leven, met meer dan 1 miljoen moslims in heropvoedingskampen. In een poging om moslims te dwingen zich te assimileren met de Chinese cultuur, heeft de regering besloten om moslims die vanwege hun geloofsovertuiging weigeren te integreren in de samenleving te interneren.

Washingtonpost.com rapporteert:

Kroonprins Mohammed bin Salman moet veel te zeggen hebben gehad toen hij eind vorige week de Chinese president Xi Jinping ontmoette. Wacht, wat zegt u? De prins had niets te zeggen namens de moslims van China? In feite verdedigde hij wat China noemt een poging om extremisme te bestrijden? Ja, dat is inderdaad gebeurd. En de reden is simpel: In ruil daarvoor verdedigde China het recht van Saoedi-Arabië om een moord te organiseren en ermee weg te komen.

Uw concentratiekampen zijn uw interne aangelegenheid. Mijn samenzwering om een moord te plegen is mijn interne aangelegenheid. Hoe fijn, we begrijpen elkaar.

Het is bijna vijf maanden geleden dat de Post columnist Jamal Khashoggi naar het Saoedische consulaat in Istanbul werd gelokt, vermoord en in stukken gezaagd. Sindsdien is er weinig verantwoording afgelegd. Het is niet zo dat er weinig is ontdekt over de misdaad. Ondanks een reeks veranderende leugens van de Saoedische regering weten we heel wat.

We weten dat de kroonprins, die het bevel voert over zijn vader, koning Salman, een jaar voor de moord tijdens een bijeenkomst vertelde dat hij “een kogel” op Khashoggi zou gebruiken als de verbannen journalist niet terugkeerde naar Saoedi-Arabië en zou stoppen met het bekritiseren van het Saoedische regime.

We weten dat toen Khashoggi het consulaat bezocht om voor wat papierwerk te zorgen, hij de opdracht kreeg om de volgende week op een vaste dag terug te keren. We weten dat de Saoedische regering vervolgens twee vliegtuigladingen met 15 ambtenaren, waaronder naaste medewerkers van Mohammed, naar Istanboel heeft gestuurd. Een daarvan was een forensisch expert die met een botzaag kwam.

We weten dat toen Khashoggi het consulaat binnenkwam, deze hitploeg de consul opdroeg zijn kantoor te verlaten. Hij is vertrokken en is sindsdien niet meer in het openbaar gezien.

We weten, dankzij het afluisteren van Turkije, dat Khashoggi vervolgens gruwelijk is vermoord. We weten dat toen Turkije de misdaad probeerde te onderzoeken, Saoedi-Arabië de politie de toegang tot het consulaat ontzegde, totdat het de kans kreeg om het te reinigen en te ontdoen van alle mogelijke bewijzen.

Nu zegt Saoedi-Arabië dat het enkele ambtenaren voor de moord zal berechten. Het zal niet zeggen wie, maar het is duidelijk dat handlangers, niet de leiders, gevaar lopen. Als er executies plaatsvinden, zullen deze eerder worden gebruikt om getuigen uit te roeien dan om gerechtigheid te bewijzen.

Voor al deze kennis zijn de gevolgen tot nu toe bescheiden geweest. President Trump weigert, in strijd met de Amerikaanse wet, verslag uit te brengen aan het Congres over de conclusies van de regering over de schuld van Mohammed. Het Congres heeft tot nu toe geen actie ondernomen om erop aan te dringen dat Trump de wet volgt – of dat Mohammed voor deze misdaad wordt gestraft. De secretaris-generaal van de Verenigde Naties is eveneens onverschillig gebleven.

Toch zou het niet juist zijn om te zeggen dat het Saoedische regime in het Westen geen prijs betaalt. Mohammed bin Salman, die niet lang voor de moord triomfantelijk door de Amerikaanse zaken- en academische hoofdsteden toerde, weet dat hij nu niet welkom zou zijn. Denktanks, universiteiten, zelfs bedrijven begrijpen in verschillende mate dat publieke associatie met het regime niet langer een slimme marketingstrategie is. Het congres heeft twijfels geuit over de brute oorlog van de Saoediërs in Jemen en hun nucleaire ambities, en het kan nog iets te zeggen hebben over de moord op Khashoggi. De speciale rapporteur van de Verenigde Naties voor buitengerechtelijke, standrechtelijke of willekeurige executies doet onderzoek.

De kroonprins keerde zich dus naar het oosten. Hij begreep dat mensenrechtenschenders over het algemeen vrijspraak vinden in Peking. En hij moet hebben begrepen dat als hij, als hoedster van de twee heiligste plaatsen van de islam, China zou vrijpleiten van zijn anti-moslimacties, hij bijzonder welkom zou zijn.

Het is immers nog maar twee weken geleden dat de Turkse regering, die met Saoedi-Arabië concurreert om het leiderschap van de moslimwereld, haar lange stilzwijgen heeft verbroken om de onderdrukking van moslim-Oeigoeren in West-China te bekritiseren. “Het is niet langer een geheim dat meer dan 1 miljoen Oeigoerse Turken die willekeurig worden gearresteerd, worden gemarteld en politiek gehersenspoeld,” zei een Turkse woordvoerder.

Er was geen woord bezwaar van de kroonprins op vrijdag. U kunt uw concentratiekampen hebben. Ik kan mijn moord hebben.

Bron:

China Now Has 1 Million Islamists in Re-education Camps

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on China heeft nu 1 miljoen moslims in heropvoedingskampen

 1. Jack vanderVeen // februari 26, 2019 om 07:38 //

  En waar blijft het oordeel van de Verenigde Naties, UNHRC?

  Like

 2. Joey France // februari 26, 2019 om 11:04 //

  In China hebben ze tenminste begrepen dat met de Islam niet te praten valt en welk gevaar deze doctrine betekent, over de aanpak kunnen we hier onmogelijk oordelen.
  Over die “concentratiekampen hebben we geen concrete informatie en van de Westerse pers weten we dat ze die negatief framen. Wat de UNHRC betreft idem dito, het enige wonderlijke is dat ze er precies nog geen statement over hebben gelost.

  Liked by 1 persoon

 3. Huphup China!
  Surpressie kan in beide richtingen werken.

  Bizar dat de EU daar als vermoord over zwijgt.

  Liked by 1 persoon

 4. @Jack,
  hiervoor knijpen zij een oogje dicht, omdat het het onderdrukkende karakter van de islam zou blootleggen, maar dan in de andere richting, en dat mag niet geweten worden.
  De mensen zouden de waarheid eens durven zien.

  Like

 5. johannaJanssen // februari 26, 2019 om 17:37 //

  China verspilt kostbare tijd , moeite en geld door te trachten islamieten te heropvoeden , te bekeren of zelfs maar te integreren. Islamieten zijn uiterst zieke mensen die niet te helpen zijn.Vooralsnog zou men er voor moeten zorgen hun bevolkings explosie tegen te gaan. Uiterst vreemd is dat de kritiek op China om wat ze doen inzake de oeigoeren. onterecht is, aangezien de oeigoeren begonnen zijn met aanvallen op politie bureaus.door het land. zoals het nieuws luidde.

  Liked by 2 people

 6. Serge Jansen // februari 26, 2019 om 19:36 //

  Het is inmiddels ook bekend dat Kashoggi een vooraanstaande moslimbroeder was. De moslimbroederschap is in het MO en Arabie zeer omstreden en in veel van de landen daar verboden. Als je als erkend moslimbroeder ruzie zoekt met de Saudische wahabistische kroonprins, kun je er vergif op innemen dat het slecht met je gaat aflopen. En zo geschiedde.
  Nou ben ik geen fan van de Saudies en hun wereldwijde gemanipuleer ten gunste van de islam dmv hun olierijkdom maar dit soort onderlinge meningsverschillen, laat ik graag aan hen over.

  Eveneens moslimbroeder Erdo doet een gevalletje ‘ de pot verwijt de ketel ‘.

  En de Chinezen zien het goed, die willen soortgelijke ellende met de islam niet binnen hun grenzen.

  Like

 7. ”Opsluiten voor het leven” menen de chinezen….dat heropvoeden is een wassenneus natuurlijk.

  Like

 8. Republikein // februari 27, 2019 om 09:35 //

  Het is toch waar, de Chinees doet veel meer met vlees.
  Sambal bij?

  Like

 9. koddebeier // februari 27, 2019 om 10:59 //

  Ze zitten waar ze thuis horen, maar of je islamieten nog kunt opvoeden is te betwijfelen !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. China heeft nu 1 miljoen moslims in heropvoedingskampen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s