Nieuw

Amerikaanse politie: “Overweldigend” bewijs dat Jussie Smollett haatmisdaad zelf heeft geënsceneerd

Jussie Smollett kan tot tien jaar gevangenisstraf onder ogen zien nadat de politie van Chicago heeft bevestigd dat er overweldigend bewijs is dat de acteur de MAGA-aanval tegen zichzelf heeft geënsceneerd. Volgens hoofdinspecteur Eddie Johnson is er steeds meer bewijs dat Smollett volledig verantwoordelijk was voor het organiseren van een racistische en homofobe ‘haatmisdaad’.

Johnson herhaalde dat Smollett het 29 januari-incident had beschreven als een haatmisdaad en dat de politie van Chicago het als zodanig behandelde. Johnson merkte op dat hoewel de acteur zei dat zijn twee vermeende aanvallers waren gemaskeerd, Smollett “in staat was om te zeggen dat hij rond hun ogen had gezien dat er op zijn minst één blank was”.

– De hele tijd dat we het incident hebben onderzocht, werd hij als een slachtoffer behandeld., voegde Johnson eraan toe.

– Het is niet de politie van Chicago die zegt dat de aanval werd geënsceneerd, het zijn de bewijzen, de feiten en de getuigen die het zeggen, voegde Johnson eraan toe.

De ‘smoking gun’, beweert Johnson, was dat de Osundairo-broers de politie een cheque van Smollett voorlegden.

– Ze zeiden dat hij hen $ 3.500 had betaald met een cheque … om dit incident uit te voeren, zei hij.

De politie van Chicago beschuldigt Smollett er ook van zijn eigen haatmail naar de set van “Empire” te hebben gestuurd. De FBI onderzoekt momenteel de brief, die naar verluidt is besprenkeld met een onschadelijk wit poeder en “MAGA” -berichten. Als Smollett wordt veroordeeld voor postfraude, kan hij tot tien jaar achter de tralies gaan.

Vorige week verklaarde Johnson Smollett tijdens een persconferentie.

– Ik laat mijn hoofd hangen en vraag me af waarom. Waarom zou iemand, vooral een Afro-Amerikaanse man, de symboliek van een strop gebruiken om valse beschuldigingen te uiten? Hoe zou iemand kunnen kijken naar de haat en het leed in verband met dat symbool … hoe kan een persoon die is omarmd door de stad Chicago zich omdraaien en iedereen in deze stad een klap geven door deze valse bewering te doen, zei een emotionele Smollett.

– Nep-politierapporten veroorzaken echt leed, voegde hij eraan toe.

Bron:

Chicago Police: ‘Overwhelming’ Evidence Jussie Smollett Staged Hate Crime

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Amerikaanse politie: “Overweldigend” bewijs dat Jussie Smollett haatmisdaad zelf heeft geënsceneerd

 1. Jack vanderVeen // februari 26, 2019 om 07:17 //

  Vooral die laatste opmerking van deze Smollet Kwal, zal hem straks geen windeieren leggen.
  Vies spelletje: eerst zwartmaken van politie/justitie en straks de hele negeren lage in beweging brengen, want politie/justitie is racistisch en werkt met vooroordelen jegens zwarten door zijn kritiek op hen.
  Dit aapje(letterlijk) kan nogeens een vreemd staartje gaan ontwikkelen.

  Like

 2. Jussie Smollett latte machiato kleurige neger bezigt zwart racisme, racisme wat door de linkse kerk altijd werd verondersteld en gepleegd door witte boze mensen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s