Nieuw

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

Een moorddrama in Glasgow - Een vrouw bungelt uit het raam van een flat - ze wordt door een Afrikaan aan haar haar vastgehouden. Dan stort ze in de diepte.

Vorige week vond in de Schotse stad Glasgow in een wooncomplex een verschrikkelijk drama plaats waarover weinig Duitse media berichten: Na een escalerende ruzie duwde de moslim een vrouw uit het raam en hield haar vanaf de elfde verdieping van een flatgebouw alleen nog maar bij haar haren vast. Na de wanhopige strijd van de vrouw om te overleven, die de moordenaar minutenlang vanuit het veilige appartement volgde, liet de man de hulpeloze vrouw los – ze stortte meer dan 30 meter naar haar dood. Volgens de”Daily Record” is de overleden vrouw de 30-jarige Alem Shimeni uit Eritrea.

Scotland Yard: Afschuwelijk doodstrijd voor de ogen van getuigen

De moordenaar probeerde te ontsnappen. Het handelt zich hier ook om een Afrikaanse nieuwkomer en het mag dan ook geen wonder heten dat de Schotten langzamerhand de deuren voor asielzoekers sluiten. Een buurtbewoner, die door het geschreeuw van Shimeni’s geschreeuw op het incident geattendeerd werd, beschreef volgens het politierapport de situatie als volgt:”Ik hoorde hysterisch gekrijs en ging naar het raam. Ik zag een vrouw die bij haar haren werd vastgehouden. Zij viel niet onmiddellijk neer omdat zij wanhopig probeerde om de vensterbank vast te houden”, zei hij. Voordat hij de politie op de hoogte bracht nam de ooggetuige een foto die de kwelling van de Afrikaanse vrouw laat zien.

Na de val bewoog de vrouw zich niet meer. “Het was verschrikkelijk om te zien”.

Kort na het drama ontvluchtte de Afrikaanse dader het gebouw. Buren – inclusief de getuige die de foto nam – overweldigden hem. Zij hielden de verdachte, die over een muur struikelde en zichzelf verwondde, vast totdat de gealarmeerde politie arriveerde. Het politieonderzoek is aan de gang om de omstandigheden rond Shimeni’s dood op te helderen.

“We hebben een prachtige vrouw verloren,” zei Joseph Ghebreyesus van de Eritrese Orthodoxe Kerk. Shimeni was lid van het koor. Haar lichaam wordt overgebracht naar haar thuisland. Het verband tussen Shimeni en de verdachte is onduidelijk. Een “relationele handeling” ligt voor de hand.

De ooggetuige over de dader: “He was chanting and, I think, praying.“

Bron:

Hochhaus-Horror-Todeskampf: Afrikaner wirft Frau aus 11. Stockwerk

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

 1. trebor2110 // februari 26, 2019 om 18:42 //

  Vorige week vond in de Schotse stad Glasgow in een wooncomplex een verschrikkelijk drama plaats waarover weinig Duitse media berichten:

  Waarom de Duitse media ??

  Like

 2. trebor2110 // februari 26, 2019 om 19:01 //

  Like

 3. trebor2110 // februari 26, 2019 om 19:16 //

  Like

 4. Een vrouw is voor hun een stuk vuilnis dat je uit het raam gooit, arme vrouw ook al zijn mensen uit Eritrea niet mijn favorieten het gaat wel om een mensen leven
  Ze zijn in die takkelanden geen hoge flats gewend dus zijn verweer zal wel zijn ik wist niet dat ze dood zou vallen
  Ze moeten die rot vent ook naar beneden gooien
  Was ergens in ook zo n soort land een smeerlap die gooide zijn hondje van het balkon

  Like

 5. trebor2110 // februari 26, 2019 om 21:07 //

  Nee hij wilde haar redden en bide tot alla voor haar

  Like

 6. Jack vanderVeen // februari 26, 2019 om 23:03 //

  Die vrouw heeft wel een halal geplaveide weg naar de hemel gevonden. Dat wel weer.

  Like

 7. Jezus hadden ze niet gewoon zijn nek kunnen omdraaien en breken. Ik geloof niet dat ik mij in zou kunnen houden.

  Liked by 1 persoon

 8. duitse media berichten hier niet over maar nederlandse, belgische en bbc ook niet, maar ja wordt als politiek incorrect gezien dus negeren ze het massaal (net als nu.nl over het klimaat) zodat de kijkers/lezers de waarheid onthouden word. schandelijk

  Like

 9. Een christelijke vrouw, vermoord door een moslim? Tja…de brutaalste mensen spelen de baas…had ze maar liever een christelijke man aangeschaft, dan had ze nu nog geleefd…arme vrouw… 😦

  Like

 10. vonpuffelen // februari 27, 2019 om 21:47 //

  Kaffers in een penthouse of toch maar in de tent?

  Like

 11. Hij dacht dat ze een zwart varken was?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s