Nieuw

Whites Are Dying out, Because US, European Governments Favor Foreigners

'Voorspellingen over zeespiegelstijging werden expres overdreven, dat moest urgentie bij burger garanderen'

foto ter illustratie

White people are on the point of extinction. If you say anything about it, you are labeled a “white supremacist.” Black lives matter, but not white lives.

We this, for example, in South Africa where white farmers are being massacred under the slogan “land or death” by blacks whose forebears arrived in South Africa after the forebears of the white farmers. The line is that the whites stole the blacks’ land and that Africa is black and, thereby, reserved for blacks. Whites are unwanted illegal immigrants.

If the roles were reversed and it was whites massacring blacks, the white media in the Western world would be shrill in its condemnation of the whites. As it is blacks massacring whites, there is not a peep. The only way you can learn about it is to read English language Russian Internet sites.

Only Russia has offered South African whites refuge. The US, Europe, and Canada are overflowing with non-white immigrants but have no room for white ones.

Russia Insider >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (829 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s