Nieuw

Turk steekt medebewoner in AZC Delfzijl

Het Openbaar Ministerie heeft maandag 28 maanden cel geëist tegen een 56-jarige man uit Delfzijl voor poging tot doodslag. De man stak op 18 juni vorig jaar een medebewoner van het azc in Delfzijl.

Dat deed hij met een mes in diens schouder. Daarna sloeg hij hem met een aluminium staaf meerdere malen op zijn hoofd.

De van oorsprong Turkse verdachte verklaarde op zitting dat hij zich met een mes moest verdedigen tegen het latere slachtoffer.

RTV-Noord >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Turk steekt medebewoner in AZC Delfzijl

  1. Jack vanderVeen // februari 25, 2019 om 22:35 //

    kenmerkend voor laffe honden: eerst geweld plegen en dan beweren dat het de schuld van anderen is, o.a. uit hoofde van zelfverdediging. Takiyya noemt men zoiets. Maar helaas is dat niet voor zulke voorvallen bedoeld, maar puur om vege lijf/eigen leven te redden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s