Nieuw

#Panodrama – An Exposé of the Fake News BBC!

Twee weken geleden hadden we het, hier, al aangekondigd en nu heeft multicul-propagandist Tommy dan zijn documentaire over de Fake-News BBC af.

De BBC en de extreem-linkse activistische organisatie ‘Hope Not Hate’ zijn betrapt op samenzwering voor camera om nepnieuws over Tommy Robinson te creëren.

Panorama van de BBC was van plan om een ​​hit-style documentaire over Robinson te maken – maar het is in hun gezicht opgeblazen nadat meerdere mensen heimelijk gesprekken met hun verslaggevers opnamen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on #Panodrama – An Exposé of the Fake News BBC!

  1. CurvedAir // februari 26, 2019 om 10:22 //

    De BBC is een volksvijandige organisatie; pro-moslim, pro-pedofilie (Jimmy Savile) anti-blank en anti-Brits.

    Britten laten zich kennelijk graag indoctrineren door deze rabiate propaganda-industrie. Werp een blik op het volledig verziekte Londen met zijn mossel-burgemeester en constateer dat de missie geslaagd is.

    Let’s hear it for New-Pakistan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s