Nieuw

Oorlogszuchtige Amerikaanse senator stuurde doodsbedreigingen naar Venezolaanse president Maduro

De Republikeinse senator Marco Rubio heeft in een dreigende Twitterbericht een foto van de moord op de voormalige Libische leider Muammar Kadhafi naar de Venezolaanse president Nicolás Maduro gestuurd.

In een Twitterbericht heeft de Republikeinse senator en oorlogsveteraan Marco Rubio een foto gepubliceerd die laat zien hoe de voormalige Libische leider Muammar Kadhafi wordt gemarteld de minuten voordat hij door de VS-lakeien werd vermoord. De foto is impliciet gericht aan de Venezolaanse president Nicolás Maduro.

Aangezien senator Rubio openlijk voorstander is van een gewapende interventie om president Maduro omver te werpen en heeft deelgenomen aan gewapende interventies aan de grens tussen Colombia en Venezuela, vormt het beeld een duidelijke bedreiging voor Maduro over hoe het degenen vergaat die zich niet aan de Amerikaanse agenda houden.

Het twitterbericht wekte al snel sterke reacties op en Rubio werd door velen voor zijn extreem slechte smaak en gebrek aan fatsoen veroordeeld. Journalist Bill Palmer vroeg zich bijvoorbeeld af waarom zo’n openlijke haatpropaganda niet resulteerde in een schorsing van Twitter:

“Marco Rubio publiceerde zojuist een gewelddadige, grafische doodsbedreiging. Als een van ons anderen dit had gepost, zouden we onmiddellijk zijn geschorst. Maar in dit geval behoorde het account toe aan een ondersteunde senator, en uiteraard gelden er dan andere regels”.

Vele twitteraars wezen erop dat Libië waarschijnlijk het slechtste voorbeeld is van de Amerikaanse methode van gewelddadige verspreiding van haar vorm van democratie naar het buitenland. Van functionerende autoritaire staat, naar Afrikaanse begrippen relatief welvarend land,  is Libië vandaag de dag uitgegroeid tot een gefragmenteerd land met gewapende bendes, strijdende clans en groeiende slavenhandel.

Scribent Ben Norton schrijft:

“Muammar Kadhafi werd op brute wijze door de NAVO gesteunde salafistische jihadisten vermoord – tot de dood verkracht met een bajonet – van wie één later zichzelf in Manchester opblies en tientallen mensen doodde. Rubio dreigt openlijk hetzelfde te doen met de gekozen president van Venezuela”.

Bron:

US Senator Rubio tweets picture of Gaddafi’s murder as a threat to Maduro

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s