Nieuw

Meer dan 30.000 negers uit Nigeria mogen in Duitsland blijven – ondanks afwijzing

Nigeria telt bijna 191 miljoen inwoners. Dat is meer dan twee keer zoveel als in Duitsland. Inmiddels is het Afrikaanse land het derde belangrijkste land van herkomst van asielzoekers geworden. De overgrote meerderheid mag ondanks afgewezen asielbesluiten blijven.

Bovendien gebeurt er bijna niets op het gebied van deportatie. Er is weinig te zien van Merkels “nationale inspanning”. Alleen al in de afgelopen twee jaar werden in Duitsland 36.000 asielaanvragen ingediend door Nigerianen. Na Irakezen en Syriërs zijn de Nigerianen, d.w.z. echte zwarte Afrikanen, de grootste nationaliteit in asielaanvragen geworden. Maar volgens een onderzoeksartikel van de WELT heeft slechts een fractie van hen, in totaal 79 personen, in Duitsland asiel gekregen. De rest van de aanvragen werd dienovereenkomstig afgewezen, wordt nog steeds behandeld of de betrokken personen worden getolereerd.

Wat hier belangrijk is, is dat de juridische werktuigen in Duitsland zijn afgegeven aan de EU, zodat de nationale wetten nauwelijks meer een rol spelen. Indringers die, ondanks het feit dat ze Duitsland via veilige derde landen zijn binnengekomen, eigenlijk geen recht op asiel hebben, toch een positieve asielbeslissing krijgen. Het wordt ook problematisch als asielzoekers meer dan zes maanden in het gastland verblijven. Zodra de asielzoekers langer dan zes maanden in Duitsland verblijven, is men automatisch verantwoordelijk voor de asielprocedure. Aangezien de autoriteiten als gevolg van de explosieve overbelasting sinds 2015 zeer langzaam werken, is dit voor bijna elke asielzoeker de status quo geworden. Duitsland aanvaardt dus bijna elke asielaanvraag, ook al ligt de verantwoordelijkheid bij de Europese buurlanden.

Hier komt de zogenaamde “vluchtelingenbescherming” aan de orde. De BAMF besloot voor 2291 Nigerianen dat zij weliswaar geen asiel konden aanvragen omdat zij via veilige derde landen binnen waren gekomen, maar nog steeds door vervolging in hun eigen land zouden kunnen worden bedreigd. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van het Vluchtelingenverdrag van Genève, dat voorziet in subsidiaire bescherming voor specifieke personen of groepen mensen. Dit zou het geval zijn geweest van 402 andere Nigerianen.

Hoewel meer dan 30.000 Nigerianen een negatieve asielbeslissing kregen, werden in 2017 slechts 110 van hen uitgezet. De negatieve trend zou zich kunnen doorzetten naarmate meer en meer Nigerianen onderduiken en illegaal in Duitsland blijven. Ook het opnieuw inreizen kan niet worden uitgesloten, omdat de grenzen nog steeds niet over de hele linie worden gecontroleerd. Over het geheel genomen werd slechts ongeveer twee procent van de Nigerianen daadwerkelijk gedeporteerd. De minister van Binnenlandse Zaken van Beieren, Joachim Herrmann (CSU), legt dit uit aan de WELT met de volgende woorden: “Helaas worden we geconfronteerd met het feit dat een aantal Afrikaanse landen weigeren hun eigen burgers te erkennen als ze hun paspoort hebben weggegooid. Dat is onaanvaardbaar”.

Bron:

ÜBER 30.000 MIGRANTEN AUS NIGERIA DÜRFEN IN DEUTSCHLAND BLEIBEN! – TROTZ ABLEHNUNG!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Meer dan 30.000 negers uit Nigeria mogen in Duitsland blijven – ondanks afwijzing

 1. CurvedAir // februari 25, 2019 om 10:48 //

  Wat een verrijking voor de Duitse cultuur: allemaal beschaafde Nigerianen met hoogwaardige Nigeriaanse opleidingen zodat deze Nigeriaanse cultuur nu zijn hoogwaardige stempel op Duitsland kan drukken.

  De realiteit is echter wat grimmiger: deze halfapen bezitten nog geen zwemdiploma en moeten van de wieg tot het graf geholpen worden in een moderne samenleving en zullen nooit transformeren tot moderne Westerlingen doch altijd een belasting zijn voor de Westerse samenleving. En wat erger is: als er wederom geen actie ondernomen wordt om de baviaan-migranten te verwijderen zal dit de in Afrika aanwezige soortgenoten motiveren om ook maar over te komen, en te komen leven en voortplanten op kosten van de naïeve Westerling.

  De beruchte aanzuigende werking in beeld, die uiteindelijk Europa de das om zal doen.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // februari 25, 2019 om 11:14 //

  Het meest corrupte land in de wereld, gast in eigen land, binnen 1 generatie van Wirtschaftswunder tot shithole.
  Kijk ook eens op YT, oplichters in buitenland afl. Nigeria, je weet niet wat je meemaakt.

  Liked by 1 persoon

 3. Nieuwe paspoorten voor ze maken en geboeid in het vliegtuig afvoeren naar Nigeria

  Like

 4. Wat dacht men er van als dit moslim hell-hole ze niet terugneemt gewoon met parachute (ben nog humaan) ze het vliegtuig uittrappen!?
  Dat mag wel keihard wat mij betreft. Blauwe plekken moeten er zijn.

  Like

 5. Beste Curvedair je hebt ergens wel gelijk met je mooie woorden maar je bent gewoon een vuile racist, als de hele wereld zoals jou was, zaten we nu nog steeds in het tijdsperk van een neanderthaler. Je bent gewoon een eenzame droeftoeter die de hele dag loopt te sjorren aan zijn kleine willy, en niet eens buiten durft te komen. De hele wereld kotst zulke achterlijke mensen zoals jou uit, waarschijnlijk zijn jou ouders broer en zus ofzo. Jij bent echt nog lager als een mestkever. Doe iedereen een plezier alsjeblieft en spring van een hoog flatgebouw.

  Edit Fub: CurvedAir kan ik wel waarderen, en jou niet. Jij vliegt. Ga maar een flatgebouw sjorren ofzo.

  Like

 6. Republikein // februari 26, 2019 om 11:09 //

  Debiliteit kan je erven of verwerven.😎

  Like

 7. @truthhurts
  Ja de waarheid doet pijn. En de waarheid is gewoon dat dat volk gewoon nergens goed voor is, absoluut nooit wat gaat toevoegen aan een hoogtechnologische, beschaafde samenleving en l tot in de 3e generatie vrijwel geheel afhankelijk blijft van uitkeringen. Plus dat alle statistieken uitwijzen dat ze meer geneigd zijn tot geweld en een veel grotere kans hebben op allerlei geestelijke aandoeningen en veel onbekende ziektes meebrengen.
  Dat je niet met enig bewijs komt maar gewoon gaat lopen schelden doet nou niet bepaald aan alsof je ook maar iets met de waarheid hebt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s