Nieuw

‘Kannibaal’ in Spanje gearresteerd voor het in ‘duizenden stukjes’ hakken van zijn moeder en het delen met de hond

Foto ter illustratie. Bordje lekker goulash-vlees.

Een 26-jarige man is door de Spaanse politie gearresteerd nadat hij had bekend dat hij zijn moeder had vermoord en haar lichaam in meer dan 1.000 stukken had gehakt voordat hij een deel van haar resten had opgegeten, schrijft RT.com.

Nadat rechercheurs naar zijn appartement in Madrid waren gekomen met vragen over de vrouw die al een maand lang vermist was, bekende Alberto Sanchez Gomez dat hij zijn 66-jarige moeder, Maria Soledad Gomez, op brute wijze had vermoord, meldt de Spaanse krant El Mundo.

Naar verluidt zou Sanchez bekend hebben dat hij zijn moeder heeft vermoord en in stukken heeft gehakt, delen van haar lichaam heeft gekookt en haar organen in de vuilnisbak heeft weggegooid. De gruwelijke bekentenis leidde bij de politie tot de grimmige ontdekking van de gedeeltelijke resten van de vrouw in zes grote Tupperware-dozen.

De politie onthulde details over de gruwelijke zaak toen het de arrestatie van Gomez op Facebook aankondigde.

De voormalige ober gaf naar verluidt ook toe dat hij de gekookte resten van zijn moeder had gegeten en ook wat aan zijn hond had gegeven. De gruwelijke details werden op zaterdag onthuld toen Sanchez voor de rechter-commissaris verscheen.

– De stukken zijn zo klein dat het bijna onmogelijk zal zijn om te ontdekken hoe hij haar heeft gedood. Er is veel tijd verstreken en het lichaam is behoorlijk vergaan, zei een politiebron tegen El Pais. Het ‘lichaam’ is voor een autopsie naar het Forensisch Anatomisch Instituut vervoerd.

Sanchez heeft een geschiedenis van arrestaties voor drugsgerelateerde overtredingen en huiselijk geweld tegen zijn moeder. Hij is bevolen om psychiatrische evaluatie te ondergaan terwijl hij zonder borgtocht in de gevangenis zit.

Bron:

‘Cannibal’ arrested for chopping mother into ‘thousands of pieces’ and sharing with dog (VIDEO)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s