Nieuw

Israël eist de totale vernietiging van Iran – uw kinderen moeten voor dat doel sneuvelen

Nederland is een slaafse volgeling als het gaat om de vijandige Anglo-Zionistische houding jegens Iran. Waarom bemoeien wij ons eigenlijk met dat conflict?

Door: N. Arcist

De betrekkingen tussen Nederland en Iran zijn in de afgelopen maanden sterk bekoeld. Centraal staan twee liquidaties – in 2015 en 2017 – waarbij in Nederland wonende tegenstanders van het Iraanse regime omkwamen. Deze liquidaties zijn vermoedelijk uitgevoerd door de Iraanse geheime dienst en (door middel van uitbesteding) de Mocro maffia.

Natuurlijk schendt Iran met deze acties de soevereiniteit van Nederland. Enige scepsis is weliswaar op zijn plek, maar de slachtoffers waren verre van onschuldig.

Het eerste slachtoffer, Mohammed Samadi, kwam in de jaren tachtig naar Nederland als (politieke) vluchteling. Nederland verstrekte Samadi keurig netjes een nieuwe identiteit, waarna de man door het leven ging als Ali Motamed. Echter was Samadi geen engeltje: hij was betrokken bij een bomaanslag waarbij meer dan zeventig doden vielen.

Het tweede slachtoffer, Ahmad Nissi, kwam in 2007 naar Nederland. Nissi was lid van de Iraanse terroristische organisatie ASMLA, die een reeks bomaanslagen pleegde met tientallen doden als gevolg.

U kunt er vergif op innemen dat de Nederlandse overheid wist dat deze mannen terroristen waren. Waarom verschaffen wij hen dan is vredesnaam asiel? Kunt u het zich voorstellen dat Volkert van der  Graaf of Mohammed Bouyeri naar Iran vluchten, waar zij – onder een nieuwe identiteit – vrolijk een nieuw leven opbouwen?

En waarom bemoeit Nederland zich eigenlijk met de interne aangelegenheden van Iran? Het antwoord is simpel: ons land is slechts een pion op het grotere Anglo-Zionistische schaakbord. Fenixx schreef al eerder over de gigantische invloed van de Joodse lobby in de Verenigde Staten.

Deze invloed is totaal niet evenredig aan het percentage van de Joods-Amerikaanse bevolking, wat slechts twee procent bedraagt. Reeds decennia wil Israël een oorlog met Iran. De huidige Israëlische premier Benjamin Netanyahu hamert hier al op sinds de jaren negentig. In dezelfde periode was een groep (hoofdzakelijk) Joodse toplobbyisten verantwoordelijk voor het beleidsplan Project for the New American Century, evenals de zogeheten ‘As van het Kwaad’-rede door de toenmalige president George W. Bush. Centraal stond het omverwerpen van de regeringen in Irak, Iran, Syrië, Noord-Korea, Venezuela, Libië en Wit-Rusland.

Wie waren de architecten van het Project for the New American Century?
– (((William Kristol)))
– (((Robert Kagan)))
– (((Mark Gerson)))
– (((Randy Scheunemann)))
– Bruce P. Jackson (shabbos goj)

Wie stelden de As van het Kwaad-lijst samen?
– John Bolton (shabbos goj, ‘Bewaker van Zion’)
– (((David Frum)))
– (((Yossef Bodansky)))

Diverse Joodse kopstukken profiteerden ook substantieel van de aanslagen op 11 september 2001. Er zijn sterke aanwijzingen dat Israël op de een of andere manier kennis had van de terreurdaden, maar dat is nooit serieus onderzocht.

Anno 2019 kunnen we vaststellen dat het omverwerpen van ‘vijandige’ regimes ver is gevorderd. Saddam Hoessein en Muammar Khadaffi zijn respectievelijk geëxecuteerd en publiekelijk gelyncht. Rechtse dissidenten zijn opgetogen over het feit dat de Syrische president Bashar al-Assad wist te overleven, maar dan wordt het plan simpelweg elders voortgezet, zoals dat nu gebeurt in Venezuela.

Alle ‘vijanden’ van de VS zijn ‘toevallig’ ook vijanden van Israël. Israël heeft baat bij chaos in de regio, omdat vijandige landen dan niet gezamenlijk één vuist kunnen maken tegen de Joodse staat. Enerzijds is dat een intelligente strategie die haar effectiviteit in de afgelopen eeuwen heeft bewezen. De aanhangers van het anti-islam gedachtegoed – wat niets meer is dan koosjere nep-oppositie – zien om die reden Israël als voorbeeld.

Het probleem is echter dat Israël zijn eigen oorlogen niet voert. Het zijn de zonen van Amerika of de Europese landen die mogen sneuvelen voor de veiligheid van Israël. Alle recente oorlogen in het Midden-Oosten – bijvoorbeeld Libanon, de Eerste Golfoorlog en Irak – waren conflicten te gunste van de Joodse staat. Het zelfde geldt voor de huidige burgeroorlog in Syrië. Israël leverde welgeteld nul soldaten voor deze interventies.

En alsof dat nog niet genoeg is, slaat Israël opnieuw luid op de oorlogstrommel, want nu ligt Iran op de korrel. Netanyahu stelt zelfs dat oorlog met Iran een ‘gemeenschappelijk doel’ is. Israël is als de dood dat Iran kernwapens ontwikkelt, of zelfs al in bezit heeft. Als dat het geval is, is een oorlog met Iran extreem riskant. Vermoedelijk zal Iran wel het onderspit delven, maar zal potentieel – als laatste wanhoopspoging – kernwapens kunnen gebruiken, met alle gevolgen van dien.

Volgens Israël mag Iran geen kernwapens bezitten in het kader van internationale regels. Volgens diezelfde regels mag Israël zelf ook niet over kernwapens beschikken, maar heeft die wel degelijk. Natuurlijk stelt daar niemand vragen over, want Israël heeft lak aan alle internationale regels: die gelden immers alleen voor de gojim, niet voor ‘Gods uitverkoren volk’.

Degene die het waagt vraagtekens te zetten bij het Israëlische kernwapenprogramma kopt een kogel, zoals gebeurde met de Amerikaanse president Kennedy.

En nee, Israël is geen eenzaam vrijheidsbolwerk omringd door vijandige islamitische landen. Op de achtergrond werkt de Joodse staat namelijk doodleuk samen met schurkenstaten als Saudi-Arabië. Ook de banden met de Verenigde Arabische Emiraten worden momenteel versterkt, ook al is de bevolking van die landen daar sterk op tegen.

Puur vanuit strategisch opzicht is de keuze van Iran als vijand ook vreemd. Sjiieten zijn ten opzichte van soennieten een kleine minderheid in de moslimwereld. Het zijn vrijwel altijd soennitische moslims die aanslagen plegen in het westen. Bovendien zijn Perzen etnisch gezien veel sterker aan blanken verwant. Alleen al om die redenen zou Iran eerder een bondgenoot moeten zijn in plaats van de soennitische landen waar we nu mee samenwerken.

Kortom: laat Israël zijn eigen oorlogen uitvechten. Laat Tel Aviv haar eigen zoons en dochters opofferen voor hun zinloze conflicten.

Geen blanke levens meer voor zionistische oorlogen!

Peace!

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Israël eist de totale vernietiging van Iran – uw kinderen moeten voor dat doel sneuvelen

 1. Het beste kan Nederland zich hier buiten houden…wie met vuur speelt, brandt zijn vingers…

  Like

 2. Dat vroeg ik mij ook af. Sinds wanneer laten wij terroristen en moordenaars vrij rond lopen. Of wacht dat doen we al lange tijd. Maar goed ik snap Iran best in deze kwestie. Het zijn niet mijn vrienden en ik vertrouw ze totaal niet. Ook dat maakt niet uit want ik vertrouw geen enkele regering. Maar Nederland wilt graag in de belangstelling staan en aandacht krijgen. Ook al is het de verkeerde. De Nederlandse regering geilt gewoon op aandacht. Het lijken wel krolse katten. En de burger is straks weer de klos zoals altijd.

  Like

 3. Wie heeft ook weer gezegd… 6 mln waren te weinig

  Like

 4. De staat Israel is een creatie van de Duivel. Alle lijnen lopen daar naartoe en verstrikken vandaar de wereld. ‘Joods’ Zionisten zijn vergelijkbaar met een dodelijke parasiet. (Samuel Roth in ‘Jews Must Live’).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s