Nieuw

EU-socialisten wanhopig – beloven nieuw sociaal contract en nationalisten te bestrijden

De Europese sociaal-democraten gaan nu verder met een gemeenschappelijk verkiezingsplatform in een poging om voor de verkiezingen voor het Europees Parlement een einde te maken aan de kiezersvlucht, meldt Europa Portalen. Tijdens de bijeenkomst van de Europese Socialistische Partij (PES) in Spanje waarschuwde men opnieuw voor “nationalisten”.

Tijdens het afgelopen weekend kwamen de Europese sociaal-democraten bijeen in de overkoepelende organisatie PES in Madrid, Spanje, om hun verkiezingsplatform voor de EU-verkiezingen in mei te bespreken.

Volgens Europa Portalen zouden de sociaal-democraten de komende Europese verkiezingen hebben omschreven als de belangrijkste politieke gebeurtenis sinds de val van het IJzeren Gordijn in 1989.

De Europese sociaaldemocratie verkeert in een crisis en in verschillende landen wordt verwacht dat de steun van de kiezers wordt gehalveerd, terwijl de zogeheten populistische partijen even sterk zullen worden als de sociaal-democraten.

Om deze ontwikkeling tegen te gaan, belooft de PES nu een “nieuw sociaal contract”, met meer zogenaamde rechtvaardigheid en gelijkheid voor de Europese bevolking. De sociaal-democraten beweren “ongelijkheden te corrigeren, te strijden voor belasting rechtvaardiging, klimaatverandering te bestrijden, de digitale revolutie uit te rusten, te zorgen voor een eerlijke landbouwhervorming, migratie beter te beheren en de veiligheid van alle Europese burgers te waarborgen”, aldus het manifest.

Tijdens zijn toespraak wees de Zweedse premier Stefan Löfven, die deelnam aan de bijeenkomst, opnieuw op nationalisten als een bedreiging.

– Extremisten en nationalisten hebben niet de antwoorden, omdat ze hun beleid opbouwen om mensen tegen mensen te zetten. We zullen het nooit tolereren. We willen een Europa van solidariteit opbouwen, zei hij volgens TT.

Verder pochte hij over de regeringsregeling in Zweden (het uitsluiten van de Zweden Democraten, nationalistische partij die vooral op veiligheid en immigratie inzet) en wees erop dat hij “nooit” de beslissende kracht zal geven aan “extremisten”.

Tijdens de bijeenkomst lanceerde de PES ook formeel Frans Timmermans als belangrijkste kandidaat om voorzitter van de Europese Commissie te worden, de “premier” van de Unie, een functie die vandaag wordt bekleed door Jean-Claude Juncker. Dit is dezelfde Timmermans die door Hongarije ervan beschuldigd wordt een bevooroordeelde immigratie-voorstander te zijn in de handen van de joodse globalist George Soros.

Bron:

Sargade socialdemokrater lovar EU-väljare nytt socialt kontrakt
Löfven kommer “aldrig tolerera” nationalism
Löfven hoppas stoppa populismen i EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on EU-socialisten wanhopig – beloven nieuw sociaal contract en nationalisten te bestrijden

 1. Kon je de mensen maar een blik in de toekomst geven. O wat zouden ze anders gaan denken en stemmen.

  Like

 2. Het wordt dus zeer waarschijnlijk een nek aan nek-race bij de komende Europese Parlementsverkiezingen.

  De gevestigde politieke partijen zien de bui al hangen en als ze alsnog een uiterst krappe meerderheid behalen moeten we de mogelijkheid van stembusfraude zeker niet uitsluiten.
  Een nieuw ‘sociaal contract’ moet de ongeruste Europeanen in slaap sussen, in de maling nemen dus want het omvolkingsproces gaat intussen op volle kracht door.
  Nationalisten worden gedemoniseerd en zijn dus extremisten, racisten en nazi’s. Dus een verbod op dergelijke populistische partijen kan het laatste redmiddel zijn om de linkse politieke elite aan de macht te houden.

  De Duitse Grondwet biedt daartoe al de mogelijkheden en andere EU-lidstaten kunnen eventueel dit voorbeeld gaan volgen als wij de woorden van de Zweedse premier goed interpreteren.

  Of het allemaal zover zal komen moeten we afwachten maar we staan aan de vooravond van een keerpunt in de geschiedenis van Europa.
  Het woord is aan de kiezer, aan hun de verantwoordelijkheid voor de toekomst van hun nageslacht.

  Een Europees Islamitisch kalifaat, een niet geringe kans op een burgeroorlog bij ongewijzigd immigratiebeleid of een politiek van herstel van westerse normen en waarden via het hermetisch sluiten van de buitengrenzen van Europa.

  Like

 3. koddebeier // februari 26, 2019 om 16:39 //

  Het zou beter zijn om socialisten te bestrijden,die hebben door de hele geschiedenis heen alleen maar kommer en kwel voortgebracht !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s