Nieuw

Duitsland: Politieagenten door asielzoekers aangevallen en bedreigd – urineerden op patrouillewagens

Archieffoto.

Afgelopen zaterdag rond 00.20 uur alarmeerde een inwoner het politienummer 110 en kondigde aan dat in de Lindwurmstraße op een binnenplaats een zeer luid feest plaatsvond. Een politiepatrouille reed naar de locatie en ontmoette een groep feestgangers (ongeveer 30 personen) en werden onderworpen aan beledigingen en daadwerkelijke aanvallen.

Elf personen tussen de 17 en 20 jaar verzamelden zich voor de feestlocatie en urineerden op de patrouillewagens. Zij beledigden en bedreigden de politieagenten. Zij voldeden niet aan een terechtwijzing van de politie en ondersteunend politiepersoneel werd opgeroepen voor hulp. De mensen bleven zich misdragen en verschillende van hen vielen met vuisten en schoppen de politie aan, waardoor verschillende agenten lichtgewond raakten. De politie gebruikten peperspray om de aanvallen af te weren.

Toen de eerste verdachten werden gearresteerd, probeerden anderen van de groep hen te bevrijden. Vervolgens probeerden vier verdachten te ontsnappen, maar konden worden gearresteerd. Daarbij werden flessen gegooid naar de politieagenten. Een politieagent werd geraakt en leed aan een bloedende hoofdwond. Zeven personen werden gearresteerd en naar het politiebureau gebracht (allemaal mannen in de leeftijd van 17 tot 20 jaar met verblijfplaats in München; drie Duitse burgers, twee Duits/Turkse burgers, één Bosnische en Servische burger en één Frans/Tunesische burger).

Er zijn aanklachten ingediend wegens schending van de openbare orde, geweldpleging tegen wetshandhavers, verzet tegen wetshandhavers, gevaarlijke geweldpleging en pogingen tot bevrijding van gevangenen. Een 20-jarige en een 18-jarige werden overdag voor de onderzoeksrechter gebracht en in hechtenis gesteld. De overige vijf verdachten zijn vrijgelaten nadat de tenlastelegging was afgehandeld.

Bron:

München: Migranten attackierten und bedrohten Polizisten – urinierten an Streifenwagen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitsland: Politieagenten door asielzoekers aangevallen en bedreigd – urineerden op patrouillewagens

  1. antiislamnu // februari 25, 2019 om 23:06 //

    Waar blijft toch die agent die in verwarde toestand zo’n hele groep stuk voor stuk een kogel door hun kop jaagt?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s