Nieuw

Duitsland: Hotels niet meer goed genoeg, vluchtelingen krijgen nu luxueuze nieuwe woningen

Schitterende nieuwgebouwde appartementen voor indringers op Zum Eiskeller in Frankfurt. Duitsers zijn alleen welkom als lakeien voor de "vluchtelingen".

Meerdere “vluchtelingenhuizen” zijn leegstaand, desondanks worden er nieuwe en centraal gelegen huizen gebouwd in Frankfurt. Alleen “vluchtelingen” mogen intrekken.

Terwijl er meerde lege “vluchtelingenverblijven” in de kransgemeenten rond Frankfurt aanwezig zijn, worden de dure hotels van de stad belast met “vluchtelingen” uit de derde wereld. De hotels zijn echter niet genoeg voor de “vluchtelingen”. Daarom heeft de stad nieuwe, mooie appartementen voor hen gebouwd.

Het nieuwe gebouw aan de Zum Eiskellerstraat in Frankfurt laat zien dat men bij de bouw niet op de resources heeft bezuinigd. De twaalf mooie en schitterend gemeubileerde appartementen zijn niet te koop voor rijke Duitsers, die zich dit eventueel zouden kunnen veroorloven. Hier kwamen afgelopen week Syriërs, Afghanen, Iraniërs en Afrikanen te wonen. In totaal werden er in de woningen 50 personen ondergebracht, op basis van de Duitse norm. Het zal niet beletten dat er later nog meer illegaal intrekken.

Frankfurter Neue Presse meldt dat het pand “bewust midden in een woonwijk is geplaatst, zodat de vluchtelingen [omwille van de integratie] gemakkelijker in contact kunnen komen met [de Duitse] bevolking”.

Vrijwilligers worden gezocht om de vreemdelingen te integreren

Diakonin in Frankfurt is nu op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de integratie van de nieuwe “vluchtelingen”. Op 12 maart vindt een openbare bijeenkomst plaats om integratieopdrachten onder de toegestroomde  vrijwilligers te verspreiden.

Hoewel veel asielzoekershuizen in de buurt van Frankfurt leeg staan, worden grote financiële middelen gebruikt om de “vluchtelingen” in het centrum van Frankfurt te huisvesten, waar zij het liefst wonen. Vandaag de dag huurt de stad Frankfurt 34 hotels om de “asielzoekers” in staat te stellen een mooie accommodatie te krijgen, die ze eisen. Momenteel wonen 792 “vluchtelingen” in luxueuze hotels in de stad.

Wekelijks melden zich nieuwe “vluchtelingen” aan voor een verblijf in een smaakvolle omgeving. De eisen van lokale politici om de financiële middelen voor de luxueuze huisvesting van “vluchtelingen” te beknotten, zijn niet gehonoreerd.

Bron:

Frankfurt: Hotels nicht mehr ausreichend, Flüchtlinge beziehen jetzt luxuriöse Neubauten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland: Hotels niet meer goed genoeg, vluchtelingen krijgen nu luxueuze nieuwe woningen

 1. Misschien moeten die DUITSERS ook eens op gaan staan tegen die NEGERLOVERS-regering en GELE HESJES gaan dragen anders hebben Zij straks weer een oologs trauma waar die OOSTDUITSE MERKEL ABSOLUUT geen last van heeft.

  Like

 2. Jack vanderVeen // februari 25, 2019 om 11:36 //

  vrijwillegers?? neukhoeren bedoelt men!! iets anders zoeken die negers niet in Europa en Duitsland.
  Die ene die wel wil werken wordt als outlaw gezien door de rest van de negerbrigade.

  Like

 3. na steekincidenten op vrijwilligers moet je krankzinnig zijn om ze te helpen
  het is niet te geloven dat ze nieuwe huizen krijgen waarom blijven zij en wij dit pikken >

  Like

 4. CurvedAir // februari 25, 2019 om 12:31 //

  “ugh…ugh…I also want a carport for my new Mercedes… and a playground for my 12 children…”

  Like

 5. Duitsland stort zichzelf in de afgrond…ik heb te doen met die buurtbewoners…dag in dag uit geconfronteerd met die overlast…en je huis verkopen kan ook niet want door deze ‘nieuwe buren’ is je huis niets meer waard… 😦

  Like

 6. Gladiator // februari 25, 2019 om 21:19 //

  Tja, geweldige commentaren hier…………………..en wat bij deze commentaren dan het beste past schrijf ik hier maar gelijk op!!!!

  Ik denk dat we het allerbeste gewoon af kunnen wachten totdat deze gruwelijke ellende vanzelf weer overgewaaid is, toch………..!!!???

  Want wij hier zullen het met zekerheid niet op kunnen lossen en het is maar te hopen dat dit ONS ZELF (wat er meer dan dik in zit en wel met zeer grote zekerheid!!!!) niet zal gaan gebeuren want dan…..jaa, dan zullen we ze wel eens laten zien………wie er het snelst kan (weg)rennen!!!!

  En beste Petra, u zegt dat Duitsland zichzelf de afgrond instort!!!
  Denkt u nu echt zelf dat indien dit echt gebeurd, en geloof me, het zal echt gebeuren, en wel met zekerheid en wel sneller dan u denkt, dat wij hier in Neanderland er zonder kleerscheuren vanaf zullen komen…..???

  Nee beste, wij gaan net zo hard en ik denk zelfs nog veel harder tegen de muur aan en dan is het voor de grote meerderheid van de schapen geen enkele hoop meer want NIEMAND, maar dan ook echt HELEMAAL NIEMAND is voorbereid op DAT WAT KOMEN GAAT en het allerergste is dat zelfs NIEMAND van hier, de zogenaamde “wakkeren” (die net zo hard slapen) , bereid is om gewoon eens de koppen bij elkaar te steken want te druk, de kids moeten naar school, het wordt weer lekker weer van de week, de tuin moet nog gedaan, geen vervoer, een serie op netflix wordt misschien wel gemist, enz. enz. enz. en de rampspoed komt met rasse schreden dichterbij!!!

  Maar niet getreurd, het duurt met grote zekerheid niet meer zo lang, daar kunt u vergif op innemen!!

  Meer weten,

  Dat kan, maar niet van achter het toetsenbord.

  Laatste keer dat ik nu oproep!!

  Welterusten, slaap zacht, Trutte met zijn roversbende zal over jullie allen waken!!

  Dus maar snel naar jullie warme nestjes en denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe !!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s