Nieuw

Britten vinden 50 afgehakte hoofden van IS-slavinnen

In verband met de laatste gevechten tegen de islamitische staat, IS, in Syrië, vond een Britse elite-verband zo’n 50 afgehakte vrouwelijke hoofden in vuilnisbakken gedumpt. De hoofden behoorden toe aan Yazidische seksslavinnen.
– Geen van de soldaten zal ooit vergeten wat ze zagen, zei de bron.

De macabere vondst werd gedaan in de belegerde stad Baghuz, waar een laatste splinter van de moslimorganisatie de strijd nog niet heeft opgegeven. IS moest zich echter terugtrekken in een tunnelsysteem onder de stad na te zijn onderworpen aan uitgebreide bombardementen.

Toen Britse soldaten van de Special Air Service (SAS) Baghuz binnenkwamen, ontdekten ze dat de IS-strijders voordat ze de tunnels binnengingen de hoofden van tientallen Yazidische seksslavinnen hadden afgesneden. De hoofden waren toen in vuilnisbakken gegooid, meldt de Daily Mail.

Volgens een bron van de krant, zouden verschillende Britse soldaten wat ze gezien hebben, moeten hebben vergeleken met scènes uit de film Apocalypse Now.

– In hun uur van nederlaag kenden de wreedheid van de jihadisten geen grenzen. Als laatste daad van verdorvenheid voerden ze een laffe slachting op deze wanhopig ongelukkige vrouwen uit en lieten hun afgehakte hoofden achter voor ons om te vinden. De motivatie voor zo’n misselijkmakende daad is voor ieder mens die een beetje normaal is onbegrijpelijk, zegt de bron.

De bron stelt dat geen van de SAS-soldaten “ooit zal vergeten wat ze zagen”, en dat hun enige troost is dat ze hebben bijgedragen aan het omverwerpen van de IS.

Duizenden Yazidische vrouwen en meisjes zijn als seksslavinnen gehouden en tussen verschillende IS-terroristen gekocht en verkocht.

Zo meldt Daily Mail bijvoorbeeld over Marwa, een meisje dat op slechts 10 jarige leeftijd zwanger werd – waarschijnlijk na verkracht te zijn door een groot aantal verschillende moslimmannen. Net als ongeveer de helft van de ongeveer 6.500 Yazidische vrouwen die door IS gevangen zijn genomen, is Marwa nu verdwenen.

– Het is niet alleen verschrikkelijk dat ze zwanger is. Deze jonge meisjes zijn misschien door 100 mannen verkracht voordat ze zwanger werden, zegt Ziad Avdal, een voormalig leraar die vandaag de dag opvanghuizen runt voor Yazidische meisjes die op de vlucht zijn voor de IS.

Bron:

‘It was like Apocalypse Now’: SAS troops find severed heads of 50 Yazidi sex slaves as they close in on last of barbaric ISIS ‘tunnel rats’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s