Nieuw

‘Arnhemmers’ Badder B. en Jabir R. verkrachten vier uur lang een vrouw en krijgen fopstrafjes

Vanaf nu geldt hier de Sharia ! Okay ... (klik voor groter)

,,Het schreeuwen van het slachtoffer ging door merg en been. Collega’s op het parket kwamen erop af, toen wij de beelden moesten bekijken”, aldus officier van justitie Annemarie Fellinger. ,,Ze waren ontdaan over wat ze zagen.”

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

Officier Fellinger achtte verkrachting door beide mannen bewezen en eiste tegen B. 36 maanden celstraf waarvan 16 voorwaardelijk en tegen R. 30 maanden, waarvan 15 voorwaardelijk.

AD >>

Het Algemeen Dagblad doet in de titel alsof het Nederlanders zijn, je moet verder lezen om te zien dat het niét om Nederlanders gaat. En eisen van 20 maanden en 15 maanden (minus voorwaardelijk) komen neer op een jaar en minder dan een jaar bij het ongetwijfeld goede gedrag.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on ‘Arnhemmers’ Badder B. en Jabir R. verkrachten vier uur lang een vrouw en krijgen fopstrafjes

 1. Afgrijselijk, het gaat hier om een kwetsbare zwakbegaafde vrouw ( IQ 56 ) die zich door haar beperkingen zich niet goed kan uitdrukken!

  Like

 2. Het gaat om culturen van volslagen doorgeflipte mafketels waar dit soort uit afkomstig is.
  Een beetje Bevelhebber der Strijdkrachten van een echt land zou onmiddellijk al z’n F16’s met dat spul uit Volker er naar toe jagen om de hele tiefusbende te nuken.

  Like

 3. ..er naar toe…
  = naar het land van oorsprong…

  Like

 4. Weg met die klootzakken! Door hun toedoen zijn wij vrouwen niet meer veilig…

  Like

 5. CurvedAir // februari 25, 2019 om 15:55 //

  Eén van de zeldzame gevallen waarin het IQ van het slachtoffer overeenkwam met het IQ van de daders. Veelal is het IQ van het slachtoffer aanmerkelijk hoger dan dat van de dader(s).

  Liked by 1 persoon

 6. Of ze zijn gewoon achterlijk die apen of ze lopen ongeveer twee eeuwen achter in hun ontwikkeling. Mensen in brand steken deden wij tijdens de heksenjacht en verkrachten van elke vrouw die los liep geloof ik ergens in de oertijd. Het enige wat de Afrikanen kunnen en altijd gedaan hebben zijn onderlinge stammen oorlogen en elkaars vrouwen roven en verkrachten en de mannen de keel door snijden. En dat volk halen we meer en meer binnen. We hadden ons nooit met dat continent moeten bemoeien. Had het nu één groot natuurpark geweest met alleen dieren en planten.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s