Nieuw

Ambtenaren zijn kneiterlinks gajes

willekeurig kantoor

Ze werken niet en ze kosten geld.

Ze bedenken procedures die ze vervolgens vertragen om de burger tot wanhoop te drijven en bedenken dan nog meer procedures en kosten daarna nog meer geld. Ze plannen moskeeën en AZC’s, verhogen parkeertarieven en verzinnen regelgeving om alles wat het leven leuk maakt aan banden te leggen.

Ambtenaren zijn de institutionele rot aan de wortel van de samenleving.

En ze stemmen kneiterlinks, blijkt uit een peiling van Stadszaken.nl.

En ze stemmen massaal. En net als bij de plannen die ze maken, hebben ze géén idee.

Ze stemmen niet op basis van beleid of programma’s maar ‘uit principe’. Als de willoze schapen die het zijn.

Wel zijn de respondenten van plan om massaal te stemmen. Ruim 90 procent geeft aan zich op 20 maart naar de stembus te begeven. Opvallend hierbij is wel dat een ruime meerderheid van 75 procent zegt dit uit principe te doen, dus niet op basis van specifieke verkiezingsprogramma’s of huidig provinciaal beleid.

Als het aan de respondenten ligt, wordt GroenLinks de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen. Ruim 30 procent van hen geeft aan op deze partij te stemmen. D66 en de PvdA zijn nummer twee en drie met respectievelijk 16 en 10 procent van de stemmen.

VVD, PVV en FvD halen met zijn drieën net aan evenveel stemmen bij deze groep als de terminale PvdA.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Ambtenaren zijn kneiterlinks gajes

 1. Jack vanderVeen // februari 25, 2019 om 22:44 //

  Indoctrinatie heeft resultaat, blijkt dus.
  Papa en Mama ambtenaar en zo lynx als de pest: zoon/dochter ambtenaar en nog lynxer dan voornoemde pest.
  Ook zou men decennia terug reeds gaan mideren van ambtenaren. Helaas is dat er nimmer van gekomen.
  Dit om diverse (ziekelijke) redenen: wees super vriendelijk naar je collega’s ook al haat je ze; krik je empathisch vermogen op tot het plafond, want dat doet het heel goed bij lynx gajes; lynx geindoctrineerd door die ouders; en vele andere shit-oorzaken.
  Ondanks al deze voordelen blijf ik liever een normaal mens. Laat men mij maar “rechts” bestempelen. Synoniem voor rechts=realist.

  Like

 2. De meeste overheidsbanen zijn gerelateerd aan de zetelverdeling in de Kamer.
  Een goede kennis van mij is principieel tegen de uitgangspunten van de PvdA. Toch blijft zij op deze partij stemmen omdat zij een overheidsfunctie bekleedt, die ingenomen zal worden door bijv. een D66-lid, wanneer de PvdA verder afneemt en D66 aan stemmen zou winnen.

  Het bevestigt de inhoud van bovenstaande artikel dat men niet altijd stemt op basis van beleid maar op basis van diverse andere redenen
  Kortom: een totaal verziekt en verrot systeem . . . .

  Like

 3. CurvedAir // februari 26, 2019 om 10:29 //

  Een ander aspect is dat circa één op de zeventien mensen ambtenaar zijn, zodat we dus ongeveer 1 miljoen van deze onrendabele opvreters hebben, ondanks het feit dat defensie vrijwel geheel ontmanteld is.

  De ambtenarij vormt daarom geen oplossing van de problemen, maar maakt daar net als het koningshuis, de elite en de geïmporteerde halfapen deel van uit.

  Like

 4. Gladiator // februari 26, 2019 om 10:40 //

  Tja, hoeveel gelijk kun je als mens eigenlijk hebben…..???

  En ik kan het weten want “insider”……………………………….GEWEEST (ruim 24 jaar)!!!

  Dat wat hierboven staat is onomstotelijk waar vandaar dat ik ruim 16 jaar geleden het voor gezien hield daar. Kon gewoon niet meer leven met deze regelneukertjes welke nét door nog meer achterlijke regeltjes zichzelf en vele vele anderen verzekeren van een baantje. Nou, daar kan een ezel trots op zijn maar geloof me, dit is absoluut niets om trots op te zijn. Telkens maar weer de macht hebben om andere volwassen mensen zonder dat ze hier ook maar iets aan kunnen doen van het kastje naar de muur te sturen. En bij protest dan nog meer kastjes en muren voor deze mensen!!

  Wat ik eraan over heb gehouden is echter wel heel fijn en zorgt er nu voor dat ik voor de rest van mijn leven kan genieten en wel op een manier zoals ikzelf wil, althans grotendeels dan.

  Waarom…….ik kén de regeltjes van 2 kanten en hoe het in zijn werk gaat en vaak en steeds vaker kan ik zelfs nog mensen in mijn omveld helpen een probleem met de roverheid aan te pakken én natuurlijk op te lossen in zijn voordeel!!

  En dat doet gewoon goed!!

  Wilde ik gewoon ff kwijt!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s