Nieuw

16-jarig meisje werd keel doorgesneden en maag opengesneden – haar moslimman vermoedde dat ze een mobiele telefoon had

Een tienermeisje werd door haar moslimman genadeloos haar keel doorgesneden en maag opengesneden omdat ze verdacht werd van het bezit van een mobiele telefoon.

Op vrijdag kondigde de politie in de Pakistaanse provincie Punjab aan dat in het district Khanewal een 16-jarig meisje op brute wijze was vermoord door haar echtgenoot, zowel neef, rapporteert Dawn.

De man vermoedde dat het meisje een mobiele telefoon had en confronteerde haar daarom met de eis om het aan hem over te dragen. Het meisje ontkende dat ze een mobiele telefoon had, maar dit was een antwoord dat de man niet kon accepteren. Met een mes sneed hij haar hals open en sneed haar ook meerdere malen in zowel de borst als de maag.

De politie onderzoekt de moord als eerwraak en de dader is nog steeds op vrije voeten.

LEES OOK: Islamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan

Eremoorden in Pakistan
De VN schat dat erover de hele wereld ongeveer 5.000 eremoorden per jaar plaatsvinden. Tegelijkertijd geloven veel analisten dat de verduistering groot is. Volgens Amnesty vinden in de Sharia-staat Pakistan minstens 1.100 eremoorden per jaar plaats.

9-jarige verkracht en vermoord
Naast eergerelateerd geweld is verkrachting van kinderen ook wijdverspreid in Pakistan. Eind vorige maand werd in hetzelfde gebied een negenjarige jongen verkracht en vervolgens vermoord.

Volgens statistieken van de organisatie Sahil, die zich bezighoudt met rapportering van kindermisbruik, blijkt uit cijfers van vorig jaar dat er in het land dagelijks minstens 12 kinderen worden verkracht.

Bron:

Kabirwala man stabs teenage fiancée to death after suspecting she owns a phone

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on 16-jarig meisje werd keel doorgesneden en maag opengesneden – haar moslimman vermoedde dat ze een mobiele telefoon had

  1. Kunnen wij de de Gemeentelijke reiningingsdienst en de Vuilnismannen en vrouwen uit gaan rusten met een wapen zodat Zij dit VUIL MEE KUNNEN NEMEN en storten bij de AVR.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s