Nieuw

Vrouwelijke vluchtelingenhelpster (45, 1 meter 60) verkrachtte zielige Afghaan, die beweerde 15 te zijn maar 22 was

foto ter illustratie

We kunnen het wel zielig blijven vinden, maar het is misschien de enige manier waarop die linkse kutten mutsen het ooit leren.

Waarom is ze niet thuis bij haar man, om hun gezamenlijke kinderen op te voeden ? Waarom laat je je verkrachten door een Afghaan, nadat je je zelf in een positie geplaatst hebt waarin dat mogelijk is, terwijl je thuis twee kinderen hebt die opgevoed moeten worden ?

Politically Incorrect:

Wanneer een vrouw en een mannelijke vluchteling elkaar in een verkrachtingsproces ontmoeten, is de rolverdeling meestal niet moeilijk te raden. In een zaak voor het Landshut Regional Court was het voor één keer andersom: de 45-jarige onderwijzeres Manuela M. werd in 2015 beschuldigd van verkrachting van een (vermoedelijk) 15-jarige niet-begeleide vluchteling (MUFL).

In die tijd had de moeder van twee kinderen als opvoeder gewerkt in de begeleide flat-sharing community voor minderjarige vluchtelingen in Kumhausen (district Landshut), waar ze de Afghaan ontmoette. Volgens de officiële registratie was hij pas 15 jaar oud, maar werd hij – geen wonder – veel ouder gewaardeerd door alle getuigen. Er hoeft niet expliciet vermeld te worden dat hij natuurlijk geen identificatiedocumenten kon tonen.

In de procedure tegen Manuela M. verscheen de voortvluchtige als medeaanklager op kosten van de belastingbetaler en beschuldigde de opvoeder van onbeschermde seksuele betrekkingen met hem tegen zijn wil.

Ze was zelfs ’s nachts niet bij haar gezin maar verbleef bij de verkrachtingsjihadi’s. Waarom greep haar man niet in ?

Op de eerste dag van het proces beschreef de verdachte het incident precies andersom: het vermeende slachtoffer was ’s nachts haar kamer binnengedrongen en had haar broek naar beneden getrokken. Seksuele gemeenschap kwam echter niet voor omdat ze in staat was om de Afghaan af te weren. Helaas werden er DNA-sporen van de MUFL in haar lichaam gevonden (d.w.z. sperma in de vagina). De geloofwaardigheid van de verdachte had hier natuurlijk onder te lijden, en daarom was de rechtbank meer geneigd tot de versie van de jonge vluchteling.

Vrijgesproken.

Bovendien had de vluchteling zijn “opvoeder” verzekerd dat hij al 22 jaar oud was, wat meer in overeenstemming was met zijn uiterlijk. Het hof ging er ook van uit dat de opvoeder de relatie van afhankelijkheid tussen haar en de minderjarige vluchteling niet bewust had uitgebuit. Omdat het ook moeilijk voor te stellen is dat een vrouw met een lengte van 160 cm geweld kan plegen tegen een MUFL met de statuur van een volwassen man, werd ze vrijgesproken.

De rechtbank onderschat duidelijk het niveau van emotioneel geweld dat vrouwtjes van 1.60 toe kunnen passen om hun zin te krijgen.

Zie ook:

Noorwegen: Asielheksen “helpen” jonge mannelijke asielzoekers in ruil voor seks

Vrouwelijk personeel in AMV-huis had seks met ‘alleenstaande minderjarigen’ – politie doet onderzoek

52-jarige vrouw veroordeeld voor seks met vluchtelingenkinderen

Ouwe linkse Oostenrijkse neukoma’s houden jonge negers als seksslaaf

Ouwe vieze geile Zweedse kenaus neuken vluchtelingkindertjes

Geile ouwe Zweedse wijven

Ouwe lelijke linkse Zweedse wijven neuken met Afghaanse vluchtelingjongetjes en zijn boos dat ze betrapt worden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s