Nieuw

Politiegeweld in Frankrijk – Het ergste geweld in Frankrijk sinds de Algerijnse oorlog !

Elke zaterdag heb ik hier op Fenixx verslag gedaan van de protesten van de Gele Vesten in Frankrijk. Toen de protesten begonnen kon ik niet vermoeden dat ze inmiddels al 15 weken zouden aanhouden.

Mijn zogenaamde vasthoudendheid valt vanzelfsprekend in het niet bij al die tien- en honderdduizenden die elke week weer de straat op gaan en het risico nemen om hun ledematen en ogen te verliezen. Ik denk dat het de enige manier is om relatief vreedzaam regime-change te bewerkstelligen.

‘Relatief vreedzaam’, want het gaat er lang niet altijd vreedzaam aan toe. Het niveau van geweld waartoe het dictatoriale EU-regime bereid is, is schokkend.

Regimes die een dergelijke hoeveelheid geweld in moeten zetten om aan de macht te blijven, hebben gelukkig de gewoonte niet aan de macht te blijven (de gekende uitzonderingen daargelaten) en vertonen dit gedrag op het moment dat ze aan het omvallen zijn in een laatste wanhopige poging om die macht vast te houden.

En we zullen van deze dictatuur af moeten, want het is inmiddels wel duidelijk dat ze alles van ons af willen pakken. Ons recht op vrije meningsuiting willen ze inperken onder het mom van nepnieuws en dat we Russische Bots zouden zijn ( (((Anne Applebaum))) in de NRC, en De Raad van Joodse Instellingen in Frankrijk), terwijl ze zelf de ene leugen na de andere de wereld insturen (hoe gaat het met je energierekening ?).

Onze huizen en de door ons betaalde gezondheidszorg en opgebouwde voorzieningen geven ze gratis weg aan kwaadwillend Derde Wereld geteisem dat ze met bootladingen, steeds sneller en steeds meer, binnenhalen, en dat hier op rooftocht en verkrachtingsjihad mag gaan zonder dat er ooit een sanctie tegenover staat. Ons eigen land pakken ze van ons af en geven ze weg aan vreemden en dat moeten wij maar normaal vinden. Dat is het niet, alleen de vijand doet zo iets.

Als het volk er vreedzaam iets van zegt, is dit de reactie van het regime:

Het ergste geweld in Frankrijk sinds de Algerijnse oorlog !

Tijdens de langdurige jihad-rellen van 2005 in Seine-Saint-Denis werden twee Fransen moslims gedood die op de vlucht waren voor de politie en zichzelf elektrocuteerden toen ze zich in een elektriciteitshuisje verstopten, een feit dat de regering bagatelliseerde, om aan te tonen dat de rellen in Frankrijk niet tot dodelijke slachtoffers leiden. Maar in het algemeen, waren de verwondingen onder de relschoppers zelf, relatief mild.

Duizenden auto’s werden in brand gestoken door de moslims, voetgangers klampten zich vast aan de muren, de mensen bleven binnen, maar de politie kreeg van de autoriteiten (Chirac was president, de joodse Sarkozy minister van Binnenlandse Zaken) het bevel om de relschoppers niet af te schieten – het waren immers moslimimmigranten die bestemd waren om de nieuwe bevolking van het land te worden. Je kunt geen schade toebrengen aan heilige koeien. Jarenlang bleef deze situatie voortduren; de rellen werden endemisch in het hele land en de meeste patriotten bleven sympathiek tegenover de politie, die hun leven op het spel zette en weinig of geen steun kreeg van de regering.

Nu bevinden we ons in de omgekeerde situatie waarin de politie bevel geeft om de vreedzame patriottische demonstranten aan te vallen, die vervelende patriotten die zijn overgebleven van de oudere cultuur – Macron dacht dat ze allemaal weg waren, maar hij had ongelijk, dus moet hij hen terroriseren, en zelfs infiltreren in hun gelederen, met behulp van georganiseerde linkse groepen om geweld te genereren waarvan hij vervolgens de schuld geeft aan de Gilets Jaunes zelf. Patriotten zijn beslist geen heilige koeien. Au contraire, zij zijn de vijand van de staat.

Het repressieve geweld tegen de Gilets Jaunes overtreft alles wat we in Frankrijk sinds de Algerijnse oorlog hebben gezien. Toch zijn er grote sociale bewegingen geweest, maar geen van hen heeft twintig doden veroorzaakt, bijna drieduizend gewonden onder de demonstranten en meer dan duizend onder de politie, achtduizend gedetineerden en meer dan driehonderd gevangenen. Pin me niet vast op de exacte cijfers, het zijn de minimumaantallen (van een paar weken geleden toen ik met dit stukje begon wat sindsdien is blijven liggen) en ze stijgen elke dag.

Nooit eerder werden honderden demonstranten geconfronteerd met zulke ernstige gevolgen als die welke leiden tot definitieve verwondingen en handicaps, als gevolg van aanvallen die bewust gericht waren tegen de gezichten van de demonstranten van Gilets Jaunes. (…)

Als je referenda, één van de eisen van de Gele Hesjes weigert, maar daarentegen dit in zet, heb je elke legitimiteit verloren:

Franse agenten krijgen opdracht om gele hesjes ‘op het hoofd’ te schieten

In onderstaande video veroordeelt Jean-Yves Le Gallou, oprichter van Polémia, een online denktank gewijd aan de traditionele Franse waarden, de mediastilte rond het geweld van de Gilets Jaunes. Hij kiest een aantal bekende televisiejournalisten uit als medewerkers van links (sorry voor het Frans, tekst loopt door onder de video).

J’accuse:

– Ik beschuldig de media. Ik beschuldig de media ervan dat zij gedurende acht weken een onderdrukking van ongekend geweld hebben verborgen die sinds de Algerijnse oorlog niet meer in Frankrijk is voorgekomen. Veel meer dan in 1968, dan in 1986, dan in 2006, in al die demonstraties….. inclusief de Manif Pour Tous…. veel gewelddadiger…. je moet terug naar de Algerijnse oorlog toen er een krachtige onderdrukking was tegen de FLN of tegen de OAS.

Opmerking Fub: Dit waren de twee belangrijkste krachten: het FLN (Nationaal Bevrijdingsfront) voor de Algerijnse onafhankelijkheid en de OAS (Secret Army Organization) voor het Frans houden van Algerije.

Ik denk niet dat er nog een ander land in Europa is waar een dergelijke repressie heeft plaatsgevonden. En de media hebben het verborgen gehouden. En door dit geweld, deze onderdrukking te verdoezelen, hebben ze het mogelijk gemaakt. Het waren de media die het mogelijk maakten.

Het zijn dan ook de media van Macron.

De flahs-balls zijn uitgerust met een holografisch vizier, die het mogelijk maakt om heel precies te mikken, om iemand in het gezicht te schieten, om een oog uit te zien knallen.

Wat Macron en zijn trawanten niet begrijpen, is dat met elk slachtoffer de vastberadenheid toeneemt.

Hieronder een aantal tweets waarin te zien is hoe de politie tekeer gaat:

Hier sleept de politie een demonstrant met zijn gezicht over straat;

Tijdens Akte XI werd een van de leiders van de Gele Hesjes, Jerome Rodrigues, in zijn oog geschoten.

Hier is de aanslag op hem door hemzelf gefilmd:

Het effect van een Flasball, LBD40, op de arm.

Schot in de buik.

Alleen de ‘nieuwe Europeanen’ krijgen gratis tandzorg.

Schot op de rug.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

21 Comments on Politiegeweld in Frankrijk – Het ergste geweld in Frankrijk sinds de Algerijnse oorlog !

 1. Misschien is Fubar een beetje te enthousiast bezig geweest hier 😉
  Maar… ik vraag me echt af wanneer het leger de bevolking komt beschermen tegen de politie en Macron.
  De politie schend elke vorm van mensenrechten, dat is duidelijk en dat zou een rechter ook wel eens uit mogen spreken, zo niet dan deugt de juridische wereld ook niet.
  De keiharde bewijzen liegen er namelijk niet om.

  Like

 2. Gladiator // februari 24, 2019 om 13:47 //

  @Dirk,

  Beste,

  Nou NEE zou ik zeggen en ik vind dat Fubar zelfs heel erg goed is bezig geweest.

  En zou u nog enig vertrouwen hebben in de door u aangehaalde “juridische wereld” dan kan ik u bij voorbaat mededelen dat de gehele “juridische wereld” oftewel corrupt is of liever de kop in het zand blijft steken totdat dit probleem zich vanzelf oplost echter dat is NU nieyt meer te verwachten.

  Met zekerheid kan ik u echter ook mededelen dat de politie in Frankrijk vanaf uur 1 BUITENPROPORTIONEEL geweld heeft gebruikt welk alleen nog maar is opgevoerd en ik zie geen einde hierin!!

  Mensen als Fubar verdienen een hele dikke pluim, en geloof me, ik ben absoluut geen slijmbal maar wat zo is dat is zo!! Capiche!!!!
  Ik kan er alleen bijna niet meer op reageren omdat mijn handen trillen en mijn ogen niet droog blijven als ik dit zie, en niet van angst maar van enorme kwaadheid en ergernis!!

  Daarbij, als ik dan hier in ons verrotte fuckland zie hoe de “politie” hier tekeer gaat tegen mensen welke ergens demonstreren dan krullen mijn tenen idem!!

  Ik zet “politie’ niet voort niets tussen aanhalingstekens want met ECHTE POLITIE heeft dit echt niets meer te maken!! Het zijn de Bulldogs van de elite en niets anders meer.

  Ik kan dan ook absoluut niet deelnemen aan een protest demonstratie daar ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in een politiecel terecht zal komen en daar heb ik geen tijd en geen zin voor!!

  Ik weet namelijk hoe dit dan gaat eindigen! Zou ik geloven in de rechtstaat dan zou ik ze levend roosteren echter dit is er niet meer aan de orde in ons Nederland!!!!!! Er heersen 2 soorten wetten, een voor ONS en 1 voor de elite en wij hebben simpelweg de pech dat we ons hebben laten ontwapenen vlak na WOI….!!!!
  Hoe dom kan een volk zijn, nou, kijk in de spiegel en stel die vraag maar eens….

  Ik kook en aan Fubar zou ik eventueel de vraag kunnen stellen…..hoe nu verder!!!???

  Zoals ik reeds een hele tijd geleden vroeg, zei, bedelde, schreeuwde, etc. etc. er zijn oplossingen echter niet meer erg vreedzaam want dit geweld is niet met handjes schudden en ouwehoeren op te lossen!!
  Op te lossen is het echter en wel met grote zekerheid!! Laat dat duidelijk zijn, maar niet vanachter een toetsenbord!!

  Gegroet allen,

  Gladiator
  ps Fubar, ga aub door met dit werk, eentje MOET HET DOEN HELAAS!!!
  en daarbij, ik spreek helaas geen 1 woord Frans op het korte zinnetje “Je ne comprent pas” na dan!!1

  Liked by 4 people

 3. Het filmpje van Uncle Sams Children is van het geweld in Spanje, tegen de Catalanen. Maar idd, het is te weerzinwekkend voor woorden wat in Frankrijk gebeurt. Ik vroeg mij af of Pompeo nu ook Frankrijk zou komen bevrijden, want in Venezuela moet dit zonodig voor véél minder.

  Like

 4. @Benesha // februari 24, 2019 om 14:12 /

  Jup, je hebt gelijk, ik heb het filmpje weggehaald.

  Like

 5. templars2017 // februari 24, 2019 om 21:01 //

  Dit is inderdaad niet meer te redden met praten, wat de vraag naar voor brengt hoelang het nog zal duren voor dit spreidt naar de rest van europa?
  De oorverdovende stilte van de media spelt het spel van de elite ,uit angst dat het zou kunnen spreiden,ze weten ook wel dat als het potje overkookt het heel lastig kan worden voor hen .
  Dat ze er alles aan gaan doen dat het onder “wraps” blijft in Frankrijk mag duidelijk zijn,stel dat dergelijke situaties zouden voorkomen in verschillende landen ter gelijkertijd dan kunnen ze het nooit bolwerken.
  Niet te vergeten dat er nog een grote aanwezigheid is van moslims die maar wat graag gebruik zouden maken van een dergelijke omwenteling ,dit zou pas de chaos compleet maken

  Like

 6. Inderdaad ook pluim voor de auteur. Volg hier ook graag het nieuws over de gilets jaunes.

  Like

 7. Deze toestanden krijgen we hier ook…als we die asielmisbruikers er niet snel genoeg uit flikkeren…

  Like

 8. Mon Dieu

  Like

 9. Het is allemaal al gezegd maar mijn bloed kookt ook. Wat een tuig. Zou hier het zelfde zijn, onder de politie wordt gerekruteerd bij gebroken gezinnen. Emotioneel arm volk slaat op eigen burgers voor een paar centen. Om te kotsen.

  Like

 10. KNETTERGEK // februari 25, 2019 om 08:53 //

  Waarom helpen wij de Fransen niet, wij zij ook met genoeg.

  Like

 11. De grote vraag is na het bekijken van deze schokkende beelden: gaan deze demonstraties op den duur langzaam maar zeker letterlijk doodbloeden of kan het zich ontladen in een algehele volksopstand?

  Als het een ‘lange hete zomer’ gaat worden en de toeristen massaal wegblijven uit Parijs zal er een moment aanbreken dat Macron echt een keuze zal moeten gaan maken.
  Of aftreden met nieuwe verkiezingen als gevolg óf bewust kiezen voor een dictatoriaal regime waar ieder verzet direct de kop wordt ingedrukt.

  De kans dat dit kan overslaan naar andere EU-lidstaten is niet gering, zeker als de uitslag van de verkiezingen voor het Europees parlement aanleiding kunnen geven voor de verdenking van grootschalige stembusfraude in het voordeel van de huidige machthebbers in Brussel en Straatsburg.
  Want een overgrote meerderheid van de Europese bevolking is faliekant tegen het immigratiebeleid van de EU. Mocht dit waanzinnige beleid worden voortgezet dan breekt echt de pleuris uit, in welke vorm dan ook.

  Waarom is Engeland uit de EU getreden? Vanwege de vluchtelingencrisis en het vrije verkeer van personen binnen Europa.
  Het roer moet om en dus stoppen met het omvolkingsproces, het volk heeft er meer dan genoeg van om geconfronteerd te worden met steeds maar nieuwe vluchtelingenstromen die niet in te passen zijn op de arbeidsmarkt.

  350.000 werkelozen, waaronder vele immigranten, terwijl tal van werkgevers zitten te springen om arbeidskrachten maar die werkelozen zitten liever in de Bijstand i.p.v. de handen uit de mouwen te steken.
  Dit hele verrotte systeem moet vroeg of laat in elkaar storten.

  Like

 12. Like

 13. Like

 14. Like

 15. Like

 16. Like

 17. Like

 18. Like

 19. Like

 20. Like

 21. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s