Nieuw

Oostenrijkse minister: “We laten geen tikkende tijdbommen in ons land”

Foto: Redevoering Herbert Kickl bij Volksfest Wieselburg (29. Juni 2017). Screenshot YouTube FPÖ TV.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl, heeft zich in het IS-debat resoluut opgesteld: “We hebben al genoeg van dergelijke probleemgevallen bij ons”. Het is “onaanvaardbaar” om gevangen IS-medeplichtigen met Oostenrijks staatsburgerschap in het land terug te nemen. Dit geldt ook voor de vrouwen van de terroristen. “Ze zouden niet in staat zijn geweest om zo lang hoofden af te snijden als ze niet iemand voor hen hadden om te koken”, aldus de politicus van de FPÖ. In Duitsland bereidt een geënsceneerde politieke mediacampagne de bevolking voor op het slikken van de volgende “alternatief-loze” waanzin.

De hoofddelinquenten en hun medeplichtigen van de IS met Europese staatsburgerschap willen terugkeren naar hun land van herkomst. Want daar kunnen ze rekenen op milde straffen, ondanks hun ongelooflijke misdaden begaan in naam van hun islamitische ideologie. De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl verklaart in een interview met de Krone-Zeitung: “Ze zijn er vrijwillig naartoe gegaan, vechten vervolgens maandenlang voor een terroristische organisatie, worden verwond- en willen dan terugkeren naar het gezondheidszorgsysteem van een staat die ze willen vernietigen”.

Kickl pleit ook in de sociale media voor een duidelijke lijn. “Mijn standpunt is duidelijk: we moeten het risico voor onze bevolking minimaliseren. Daarom moeten de Europese landen nu snel tot een akkoord komen: Er moeten tribunalen komen tegen IS-terroristen, met de betrokkenheid van de VN en de EU. Het is zinvol om dit te bundelen, we hebben de kennis van de getuigen ter plaatse en alle informatie over het slagveld die nodig is voor deze strafprocessen”, aldus de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) op Facebook.

Volgens Kickl zouden er ook geen uitzonderingen mogen zijn voor hun volgelingen, zoals de vrouwen van de IS-terroristen. Deze moeten ook in de regio worden berecht: “Deze mensen gingen tegen alle expliciete waarschuwingen in vrijwillig naar een oorlogsgebied. Ze zouden niet in staat zijn geweest om zo lang hoofden af te snijden als ze niet iemand voor hen hadden om te koken”.

Volgens de publieke ZDF-politieke barometer is de meerderheid in Duitsland voorstander van het terugnemen van de islamitische strijders. Naar verluidt wil 61% van alle respondenten op de huidige Politbarometer dat Duitsland de “Duitse IS-strijders” – wat dat ook moge zijn – terugneemt en in Duitsland voor de rechter brengt.

Bron:

„Lassen keine tickenden Zeitbomben in unser Land“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Oostenrijkse minister: “We laten geen tikkende tijdbommen in ons land”

  1. Deze “strijders” (zou eerder zeggen moordenaars) hebben in Irak en Syrie velen zonder vorm van proces afgeslacht. Laat deze 2 landen hen maar berechten. En niet zeuren over dat het “netjes” moet, daar hebben hun slachtoffers ook geen gelegenheid voor gehad..

    Like

  2. Goed gezegd Peter…deze moordenaars verdienen geen genade. Van mij mogen ze de doodstraf krijgen; oog om oog, tand om tand…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s