Nieuw

Gesloten havens een groot succes

De grenzen sluiten? Kan niet, levert niets op, beleerde ons als een gebedsmolen de alwetende en allesoverheersende kanselier. Levert niets op? Niet waar, het levert wel iets op!

Dit wordt nu bevestigd door het Europese grensagentschap Frontex, dat echter nauwelijks de grenzen beschermt, maar werkeloos toekijkt hoe massa’s moslims die op zoek zijn naar all-inclusive care de EU en natuurlijk vooral Duitsland binnenvallen. Zoals de Italiaanse krant “Il Giornale” meldt, daalde het aantal zogenaamde vluchtelingen die ervoor kozen om over zee te landen aan de overkant van de Middellandse Zee van 118.962 in 2017 naar 23.276 vorig jaar. Dit is een daling van ongeveer 80 procent sinds de nieuwe Italiaanse regering van Matteo Salvini’s “Lega” en de “Vijfsterrenbeweging”, die door linkse politici in Duitsland en de EU als rechtspopulist wordt belasterd, aan de macht kwam.

De strategie van Salvini om de havens van het land te sluiten voor illegale immigranten en mensen die gered zijn van zogenaamde zeenood, werkt dus. Het aantal “vluchtelingen” over zee naar Italië is even laag als 2012. In plaats daarvan wijken zij en hun “reddingsschepen” uit naar Spanje. Daar steeg het aantal vrolijk aankomende overwegend Afrikanen van 2017 tot 2018 met 157 procent.

De vicevoorzitter van de Italiaanse Senaat, Roberto Calderoli, zelf lid van de “Lega”-partij van Salvini, zei dat, ook al wordt Salvini niet expliciet genoemd in het Frontex-rapport, het een duidelijk bewijs is dat deze zeer verheugende ontwikkeling te danken is aan het beleid van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken.

Uit de cijfers van Frontex blijkt dat het aantal illegale immigranten dat uit Libië vertrekt met 87 procent is gedaald. Ondanks alle watertaxi’s van hulporganisaties die samenwerken met de mensensmokkelbendes, is de oversteek nog steeds niet helemaal veilig, maar wie Libië niet verlaat, kan ook niet sterven.

De vorige linkse regeringen hadden 600.000 immigranten naar Italië gebracht, “nu zien we dat de invasie is gestopt. En dat is Salvini gelukt”, zegt Calderoli.

Het Frontex-verslag bevat nog meer goed nieuws: in januari 2019 is het aantal illegale binnenkomsten in Italië met 95 procent gedaald ten opzichte van het voorgaande jaar, wat ruim onder het niveau van 2017 lag.

Bron:

Geschlossene Häfen ein voller Erfolg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Gesloten havens een groot succes

  1. CurvedAir // februari 24, 2019 om 10:37 //

    Het is dat de havenstad Rotterdam teveel in het Noorden ligt voor de asielprimaten, anders zou deze stad behoorlijk kunnen wedijveren met het twijfelachtige succes van Italië van destijds.

    Het aapvolk zou namelijk zó van de boot de havenstad in kunnen wandelen zonder op te vallen bij de al aanwezige ‘bevolking’.

    Like

  2. Mee eens…Wij kunnen blij zijn met Salvini, hij redt niet alleen italië maar ook Europa doordat Italië aan de buitengrens ligt en de parasieten daar al worden tegengehouden

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s