Nieuw

De EU wordt beschuldigd van het witwassen van geld in verband met de massale invasie

UNHCR-EU MasterCard. (met alleen een kaartnummer) © UNHCR

De EU wordt gedwongen toe te geven dat zij via de VN geld doneren aan “vluchtelingen” om hen een snelle start te geven in Europa. Tamás Deutsch is een EU-parlementslid van de Hongaarse premier Viktor Orbán’s partij Fidesz en de EPP-Fractie. Hij heeft de EU om antwoorden gevraagd hoe het kan gebeuren dat zogenaamde vluchtelingen uit de derde wereld naar Europa reizen zonder pas, maar met een Mastercard creditcard op zak die alleen een kaartnummer heeft.

Als eigenaar van de kaarten is er geen persoonlijke naam. In plaats daarvan worden ze alleen gelabeld met de UNHCR, de afkorting van de vluchtelingenorganisatie van de VN. Deutsch wijst erop dat verschillende Europese media eerder hebben gemeld dat zij in Bosnië, Kroatië en Servië dergelijke anonieme immigrantenkaarten hebben aangetroffen, waarover FENIXX eerder verslag heeft uitgebracht.

LEES MEER: George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te “vluchten”

Deze anonieme bankkaarten worden gefinancierd en beheerd in samenwerking tussen de joodse miljardair George Soros, de financieringsmaatschappij Mastercard, de VN en de EU.

Strenge wetten tegen het witwassen van geld

Tamás Deutsch benadrukt dat de EU zeer strenge wetgeving tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme heeft. Niemand kan een anonieme creditcard hebben, omdat het niet is toegestaan. Toch heeft de EU de afgelopen twee jaar de “anonieme bankkaart” van vluchtelingen medegefinancierd om hen een snelle start te geven in hun nieuwe leven in Europa. De “vluchtelingen” worden bijvoorbeeld toegelaten tot landen op de Balkan, waarbij de kaarten worden gebruikt voor proviand en “vluchten” meestal verder naar het noorden in de richting van landen als Duitsland en Zweden.

Deutsch heeft nog niet kunnen achterhalen hoeveel geld de EU als geheel op deze manier heeft bijgedragen aan anonieme indringers, indringers die dus ook niet geïdentificeerd kunnen worden. Maar het is in ieder geval ongeveer 40 miljard forint, wat overeenkomt met iets meer dan 130 miljoen euro zegt hij.

– Dit is een zeer ernstig schandaal, zegt Deutsch, die eist dat de kwestie wordt onderzocht, vooral gezien het feit dat anonieme bankkaarten een schending van EU’s eigen wetgeving kunnen vormen.

Tamas Deutsch zegt dat hij vanuit zijn positie in het Europees Parlement een zaak tegen de EU heeft aangespannen om de zaak tot op de bodem uit te zoeken.

LEES OOK: De Joodse multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

Bron:

Deutsch Tamás: Az Európai Bizottság kénytelen volt elismerni, hogy léteznek anonim migránskártyák

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Trackback / Pingback

  1. De EU wordt beschuldigd van het witwassen van geld in verband met de massale invasie | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s