Nieuw

Bosnië waarschuwt dat er een invasiemacht van 70.000 man klaar staat om West-Europa binnen te vallen

De Bosnische minister van Veiligheid Dragan Mektic heeft gewaarschuwd dat ongeveer 70.000 niet-blanke indringers die momenteel in Griekenland kamperen zich voorbereiden op een grote aanval op West-Europa via de Balkanroute.

Mektic vertelde een persconferentie dat dagelijks minstens 300 niet-blanken Griekenland binnenkomen vanuit Turkije en dat deze groeiende invasie “Bosnië-Herzegovina blootstelt aan ernstige problemen”.

Hij voegde eraan toe dat in Bosnië “een toenemend aantal misdaden, voornamelijk inbraken,” door de niet-blanken wordt gepleegd.

Tegelijkertijd kondigde hij aan dat de Bosnische autoriteiten in de eerste twee maanden van 2019, in de gebieden Bihac en Sarajevo, zes niet-blanken identificeerden, oorspronkelijk uit Afghanistan, en hen onder toezicht zetten; vijf voor banden met het internationale terrorisme, en de zesde voor de handel in binnendringende migranten en banden met de georganiseerde misdaad.

Vier van de niet-blanken, tussen 23 en 34 jaar oud, vormen een bedreiging voor de veiligheid van het land. De identiteit van de andere twee wordt nog steeds onderzocht, in samenwerking met internationale veiligheidsinstanties en de landen van herkomst.

Zij zijn momenteel in hechtenis in het oosten van Sarajevo.

De lokale media zeiden dat de meerderheid van de niet-blanken-Afghanen, Pakistanen, en Iraniërs-waren die verborgen op vrachtwagens naar West-Europa werden gesmokkeld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (912 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Bosnië waarschuwt dat er een invasiemacht van 70.000 man klaar staat om West-Europa binnen te vallen

 1. antiislamnu // februari 24, 2019 om 19:38 //

  Like

 2. Leuk vooruitzicht als ze 10 mensen per persoon doden zijn er in ieder geval al 700.000 mensen minder vriendje Soros zal er heel blij van worden

  Like

 3. @koddebeier. Was ook mijn eerste reactie. Ze kunnen daar toch zo goed met wapens om gaan.

  Like

 4. @antiislamnu,
  Duidelijk filmpje.
  Ik heb al eerder naar dit boek verwezen; helaas is het alleen in het Duits verkrijgbaar maar het is zeer duidelijk en verhelderend. Zeker het lezen waard.
  https://www.bol.com/nl/p/nur-ein-schlechter-muslim-ist-ein-guter-muslim/9200000093822623/

  Like

 5. Eruit knikkeren dit gevaar…en DNA van ze nemen en ook van elke nieuwkomer, zodat ze kunnen zien of die ongewenst zijn…wie weigert DNA af te staan, meteen terug sturen

  Like

 6. In Bosnië en Herzegovina heerst de islam (helaas).
  Dus ik weet niet hoe ik dit nieuws moet duiden.
  In ieder geval de grensmuren onder stroom zetten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s