Nieuw

Zweden: UPS stopt met thuisbezorging in multiculturele voorstad Rosengård – te gevaarlijk

"Onze chauffeurs zijn aangevallen." De pakketgigant verduidelijkt voor Sydsvenskan dat de onderbreking zal duren zolang het geweld blijft bestaan.

Foto ter illustratie (verkleind). Bron: Wikimedia. Auteur: Ap320 ( Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International).

De internationale pakketreus UPS is gestopt met thuisleveringen in het multiculturele Rosengård in Malmö, nadat hun chauffeurs werden aangevallen, schrijft het dagblad Sydsvenskan.

Dit werd duidelijk toen freelance filmfotograaf Marco Padoan visitekaartjes had besteld voor zijn woonadres in Västra Kattarp, wat bij Rosengård telt, en er nooit een thuisbezorging kwam, ook al had hij dat gevraagd.

In plaats daarvan moest hij zelf naar een afleverpunt gaan.

Toen hij contact opnam met het visitekaartjesbedrijf, kreeg hij te horen dat UPS, een van de grootste pakketdistributiebedrijven ter wereld, had geantwoord dat ze niet meer aan de deur van mensen leverden “vanwege het risico om slachtoffer te worden van overvallen of andere misdaden”.

UPS Zweden bevestigt ook het beleid aan Sydsvenskan.

– Onze chauffeurs zijn aangevallen en daarom hebben we besloten om geen pakketten uit te delen in het district Rosengård, zegt de klantenservice aan de krant.

De beslissing moet twee maanden geleden genomen zijn. Er zijn ook soortgelijke stops ingevoerd in sommige gebieden in Stockholm. En volgens UPS zal dit het geval zijn zolang de chauffeurs het risico lopen om aangevallen te worden.

Bron:

UPS slutar med hemleveranser i Rosengård – för farligt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden: UPS stopt met thuisbezorging in multiculturele voorstad Rosengård – te gevaarlijk

 1. Jack vanderVeen // februari 23, 2019 om 21:57 //

  heeft men als locale politici toch nog een paar maanden onder het tapijt kunnen houden voordat er ruchtbaarheid aangegeven werd. zo zijn die lynxe flikkers dan ook wel weer. de rooie ratten.

  Like

 2. CurvedAir // februari 24, 2019 om 10:18 //

  I beg your pardon,
  I never promised you a Rosegarden,
  Along with the sunshine,
  There’s gotta be a little rain sometimes…

  En zo wordt het dan weer duidelijk wat de Zweden verstaan onder een rozentuin: een socialistische woonwijk gevuld met gewelddadige achterlijken, geïmporteerd uit derdewereldlanden. De politie durft er zonder het leger niet meer te komen, en nu dus de pakketdiensten ook al niet meer.

  Maar de zandnegervlek zal zich uitbreiden door het suïcidale beleid, en heel Stockholm zal ten prooi vallen aan het migratievirus. En uiteindelijk heel Zweden, of zal de Westerse beschaving toch nog voor het doven van het laatste licht ingrijpen?

  Like

 3. Leuk, zoiets…tja, dat krijg je ervan als je al dat crapuul binnen laat…normale mensen doen zoiets niet

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s