Nieuw

VK: Toppolitiechef wil discrimineren tegen blanken om ‘het systeem te schokken’

Sara Thornton, hoofd van de National Police Chiefs ‘Council (NPCC) van Groot-Brittannië, heeft gezegd dat de wet moet worden gewijzigd, zodat de politie actief blanke rekruten kan discrimineren om de diversiteit te vergroten.

Momenteel is het discrimineren van mensen bij werving van banen op basis van bepaalde “beschermde kenmerken”, waaronder ras, seks en seksualiteit, technisch gezien illegaal onder de Equality Act van 2010.

Echter, het uitsluiten van bepaalde mensen – over het algemeen blanke mensen, of op zijn minst blanke mannen – van vermeende stages, of het deprioriteren van hen van opleidingsprogramma’s of workshops ontworpen om de werkgelegenheidsperspectieven te stimuleren, is toegestaan onder de zogenaamde “positieve actie” bepalingen van de wet.

Hoewel deze bepalingen door veel Britse politiekorpsen met enthousiasme worden ingezet, gaan ze volgens de NPCC-leider niet ver genoeg – en de wet moet worden gewijzigd om regelrechte “positieve discriminatie” mogelijk te maken, zodat het aandeel blanken in de rechtshandhaving sneller kan worden verminderd.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on VK: Toppolitiechef wil discrimineren tegen blanken om ‘het systeem te schokken’

  1. CurvedAir // februari 23, 2019 om 15:14 //

    Domme anglo-saksische lemmingen janken niet alleen om nog meer corruptie in de korpsen maar ook naar een onbeheersbare criminaliteit, en uiteindelijk de definitieve ondergang.

    Ongelofelijk dat men zich zo druk maakt om de ‘backstop’, terwijl de islamitische olifant in de kamer geheel genegeerd wordt.

    Like

  2. Diversiteit vergroten?…….Dat betekent meer moslims.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s